Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia25_

wiecznych komplementow nigdy dosyc?

Polecane posty

Gość kochajaca zona...
oj, z facetami juz tak bywa. Nie przejmuj sie, tylko ciesz sie z tego, ze ci kocha, nie musi okazywac tego slowami, musi ci to przede wszystkim pokazywac!

zgadzam sie z poprzedniczka! Sa faceci, ktorzy pieknie mowia o milosci ale to sa tylko slowa.. liczy sie to co pokazuja, wiec ciesze sie tym co masz.

Gość izydora b.
a mnie sie wlasnie wydaje ze masz kompleksy? po co bylyby ci te wszystkie zapewnienia?

Gość lola bola kola
ja bym go olala, on widac sam ma kompleksy albo wrecz przeciwnie, przekonany, ze jest taki zajebisty, nie mowi komplementow bo i po co? jakis dziwny koles ten twoj facet

Gość xenionka
to masz sie fajnie, moj dzien w dzien gada tylko o tym jaka jestem super, twierdzi, ze nie mam zadnych wad, ze jestem najmadrzejsza, najladniejsza i w ogole najlepsza na swiecie. Rzygac sie chce..

Gość arletka nie z tej ziemi
no to masz xenionka naprawde problem, powiem ci ze masa lasek by sie z toba zamienila. Ciesz sie z tego co masz i nie gadaj glupot, ze ci zle. bo pojawi sie ktos kto bedize widzial w tobie tylko wady i wtedy bedziesz jeszcze tesknic za obecna sytuacja

Gość julia_25
podnosze

Gość gryzedla
tez tak mam :(

Gość krycha marycha
Masz kompleksy dziewczyno i tyle, tak na moje oko, bo inaczej skoro bylabys pewna wlasnej wartosci to po kij trzeba cie o niej ciagle zapewniac?