Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela21

czy go zostawić?pomóżcie

Polecane posty

Witajcie kochani.Mam pewien problem z którym sama nie moge sobie poradzić.Otórz jestem żonata od pół roku a razem jesteśmy już3 i pół roku.Gdy go poznałam był całkiem innym człowiekiem niż dziś. Ostatnio zaczoł się strasznie zmieniać na gorsze.Kocham go i to bardzo aale to co on mi robi nie mieści mi się w głowie.Pare miesiecy temu pokłócilismy się to zaczoł palić dziecka zabawki spaliłwszystkie wieć spakowałam sięi wyszłam z dzieckiem nocowałam u teściów na drugi dzień przepraszał mnie i wróciłam do niego .Odkupił wszystko co spalił.Ale ostanio ta akcja powtorzyła się znow sie pokłocilismy o to ze wydaje na pierdoły pieniądze i zaczoł palić tym razem moje ciuchy i zagroził ze jeżeli od niego odejde to zabieże mi dziecko.Nie daje mi pieniędzy postanowił ze bedzie mi dawał na zakupy a reszte i rachunek mam jemu oddać .Dlatego postanowiłam że nie wezme od niego ani grosza niech sam sobie nosi rachunki i reszte czy mam odejść powiedzcie mi prosze bo ja mam już tego związku dość ??????/

Gość KL
najpierw z nim porozmawiaj i powiedz ze jezeli jeszcze raz sie to powtorzy to odejdziesz

ja niestety w chwili obecnej nie pracuje ale jezeli miałabym od niego odejść to pojechała bym do moich rodzicow bo ja pochodze zupełnie z innej miejscowośći .On uważa że stało się to z mojej winny

Gość bo ja bez Ciebie nie umiem
a jaka ty jestes w stosunku do niego? mysle, ze jego zachowanie moze byc rekacja na twoje - długotrwale np fochy, złoscliwosc, a umiesz byc pamietam sms;) zatem nie dziw sie, ze czuje sie zraniony bo nie dosc ze haruje na ciebie to jeszcze go nie szaunejsz zatem ucial ci kase i kazał rozliczac. myslał ze to nauczy cie szacunku do niego...

Powiedz mu ze jeśli jeszcze jedna taka sytuacja się zdarzy to koniec....Bądź konsekwentna...

witam cie KL jeżeli bede z nim rozmawiaćto obawiam sie ze nie odda mi on dziecka .Nie dajac mi dziecka bedzie myślał że zatrzyma mnie przy sobie on jest za bardzo pewny siebie.Dlatego albo spakuje się i wyjadę jak on będzie w pracy ale wogóle

Gość przecież to jakiś czubek
uciekaj kobieto, zanim ciebie czy dziecko żywcem zapali.. szok:o jak się am małe dziecko, to jedna osoba jest z dzieckiem (no chyba ze stać na nianie...) a druga pracuje.. jak śmie ci pieniądze wyliczać - boshe:o uciekaj, nie daj się łatwo przekonać, widzisz że nic się trwale nie zmienia..

Gość żadnych
wytłumacz mu, ze przysługuje ci prawo do alimentow - na ciebie i na dziecko i zapytaj, czy masz z tego prawa skorzystać?

a dziecko - POLSKA - zostaje przy matce - jesłi on jest szurnięty - to orzekną jego winę i na ciebie też alimenty będzie płacił

myslke ze ona nie jets bez winy fajnie jakby On mogl nam rzec swoja wersje wydarzen ona bierze na litosc bo dziecko bo on zrbił to ale z czegos to wynikało ze tak zrobił jelsi jets fochliwa, zlosliwa, sfrustrowana i nie szanuje go np ucina sex itp to on jej pokazał ze nie ma co byc taka bo on ja utryzmuje i dlatego kazał sie rozliczac a skad wiecie? a moze miała kochanka.. spotykala sie w hotelu? gosciu sie skapnał i kazał wyliczac sie z pienidzy tym samym wie gdzie był i z kim baby nie sa swiete,,, umieja super manipulowac

odejdz od niego.. wiem , ze latwos ie mowi.. Ale pytanie , co bedzie kolejne do spalenia? Szczezre mowiac , ja bym sie bala ciagnac to dalej... :(

ona doskonale wiedziała ze winna jets rozniwez ona za relacje w ich zwiazku dlatego nie korzystala z sądu.. nie podała go o alimenty wiedziała ze by przegrała w sadzie bo to nie prawda o co ona go ozernia... itp dlatego zrobila focha i wyjechala z dzieckiem... zachowała sie niedojrzałe powinna rzec my sie rozstajemy ale na dziecko plac alimenty i dziecko by nie cierpialo brak kasy przed niedojrzała matke..

Witaj ###bo ja bez ciebie### być może i charuje na mnie ale sam tego chciał zebym się uczyła a on bedzie pracował na nas to znaczy na mnie i na dziecko mamy synka prawie dwa latka.Ucioł mi kase to fakt a teraz za tą kase pije w tydzien czasu przepił cała kase powiedział ze nie kupi dziecku kubusia czy owoce bo szkoda pieniedzy a na jego papierosy i piwo sa pieniadze co ty na

Ale jej tak wygodnie nie musi pracowac on zarobi nie chce jej sie pracowac, rano wstawac wolibyc w domu sie dsac itp i go tresowac itp taki typ baby

to że poszłas sie uczyc... to tez zagrywka by mu pokazac ze cos tam umiesz a poaza tym nie masz talentu aktorskiego wiec poszlas skonczyc inny zawod i mialas racje trzeba pracowac w tym zawodzie w polsce a nie szukac wtykow i kasy u innych facetów zawsze wybierasz łatwa droge.

ten kto ma ten nick ###bo bez ciebie###naucz sie najpier dobrze czytać bo ja jeszcze od niego nie odeszłąm tylko planuje i nie wymyślaj mi ze miałąm nie widomo ilu kochanków bo tak nie było.Ty być może byś została i głaskała po głowie że dobrze zrobił dlatego tak go bronisz

nie staram sie byc obiektywna w związku licza sie 2 za to jaki on jets do ciebie odp owiadasz rowniez ty jelsi byłas złosliwa, odpychałas go z sexem ty wiesz dobrze co ty robiłas poczuł sie nikim, ze tylko do kasy jest, ze to cie kreci a ponadto tylko ty wiesz co robiłas w anglii mysle ze skoro wyliczał ci peniadze to albo rozpucszałas je na hulankach w lokalu, a zatego i w polsce jestes znana zadnej imprezie nie przepuscic:) zatem sie by to zgadzało, bo charakter człowieka pozostaje ten sam. albo wydawałs to na wojaze a tam spotkania z kochankami. bogacze tak robia, nie w domu a na wojazach. wiec nie oczerniaj tak meza, bo winna jestes ty i nie rob swietej niejednego kochanka miałas bo to twoj sposob na załatwianie spraw, pracy itp jestes interesowna wiesz na co faceci leca, jak ich podebrac a tekst z piersiami? tanczysz z facetem i mowisz o zobacz ona ma fajne.. wiesz o czym to mowi? ze bylas kieys cholernie zazdrosna o inne, zycie pokazalo ze facet mial dosc to teraz aby pokazac innemu, ze jestes super sama mowisz zobacz ta ma fajne oj durna ty ;) czyta sie z ciebie jak z ksiazki

czy to jest normalne powiedział zę nie bedzie dawał dziecku na pieluchy bo powinno już robić w nocnik i szkoda kasy a na soczki nie ma pieniedzy a na jego piwka sa pieniadze

####bo bez ciebie### osobo z tym nikiem ja nigdy nie byłąm w Angli przeczytaj jeszcze ras odpoczatku wszystko bo chyba tobie coś sie pomyliło.Ja pieniadze wydaje tylko na życie a on poprostu nie wie co ile kosztuje i ty

to nienormalne ale zczegos wynika.. jelsi facet sam pracuje macie mało.. ze ledwo starcza nie dziw sie, ze jak ma doła.. to tak mowi i idzie sie odreagowac.. kobiety ida odreagowac na zakupy, do fryzjera itp to tez nałog, tez kosztowny, piwo kosztuje mniej tak prawde mowiac:)

mam nadzieje, ze juz nikt nie uwierzy w twoje słowa, tlumaczenia - bo klamiesz, wybielasz sie aby wysżło na swoje, biorac na litosc:) zobacz jak bysmy tak wszytsko skelcili w całosc wysżło by ze niezła zmija z ciebie i facet odszedł do innej nie bez powodu, ze jego zachowanie wynikalo z czegos, dobrze o tym wiesz. Nie oczerniaj go. Jako Wodnik jets wrazliwy, musialas niezle zasj mu za skore... inaczej by tak nie robil umie pod dach przyjac, nakramic innych ma serce :) zstanow sie nad soba, swoim egoizmem i wyrachowaniem manipulacja the end :)

boshh "bo bez ciebie" - odpuść:o co to za bzdury.. dziewczyno - ty masz 21 a dziecko 2 lata? to sobie sama załatwiłaś przyszłość.. uciekaj od niego póki możesz, całe życie będzie cię terroryzował.. wiadomo że winne są obie strony - ale takie zagrywki jak palenie ubrań - to wstęp do choroby psychicznej - dlatego uciekaj, bo jak ci coś zrobi albo dziecku, to nawet kary nie dostanie, bo stwierdzą ze chory

Gość jestes zonata
?????????????? Ale jaja :D tepe dziecko jakies z ciebie wybitnie :D

"bo bez ciebie" - chyba sie tej osobie topiki pomyliły, myślę ze należy ją ignorować...