Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odpowiem

POMOGE.....

Polecane posty

pytanie bez odp ---> pewnie ze mozna!!! :) tylko nie mam tu zadnych szczegolow i dlatego nie pomoge... Zreszta moze to byc dlugotrwaly proces zdobywania serca... Cierpliwosci :)

_doriss ---> dlaczego sie rozstaliscie?? Rozstania nigdy nie beda latwe, a tym bardziej jak sie kogos kocha... Powiedz mi jak do tego doszlo i co do tej pory \"robilas\" z tym zerwaniem.

Gość pytanie bez odp
nie chce mi sie opisywac calej histori ale powiedz co napisac to na pewno to napisze

Jestesmy razem rok. I chyba przechodzimy kryzys. On ma dosyc ,,przesladzania\'\', a ja jego zachowania wobec mnie. Ciagle jest niezadowolony i ma pretensje. Staram sie wszystko zalagodzic, ale zawsze jest cos do czego umie sie ,,doczepic.\'\' Mimo wszystko twierdzi ze kocha. Jak walczyc o zwiazek ?

Gość psycholog 24
iśc do psychologa na rozmowę... na kafe nie dostaniecie gotowej recepty... sa ludzie którzy mają "ciezki"charakter... faceta nie zmieni się na siłę zostaje Ci zobojetnienie sie na jego "fochy" i niezadowolenie.

pytanie bez odp ---> nie doradze Ci, bo jak moge nie znajac nawet troche sprawy!! Przykro mi.

Gość zdez orientowana
nie mam jak poznac faceta - brak mi grona znajomyh, przez których mozna by go poznać. Co mogę z tym zrobić?

takowa_zainteresowana_w_takim ---> malo szczegolow. Jak mozesz to podaj wiecej. Dlaczego jest wiecznie niezadowolony?? Do czego sie np doczepia?? Bedzie mi latwiej. I jak on odbiera przesladzanie?? uwierzcie, opisujac dokladniej, lepiej mi jest ocenic sytuacje!!!

zdez orientowana --> na kazdego w koncu cos tam czeka. Nie musisz miec grona znajomych ,zeby GO poznac!!!!!

Romzowy z gg: (16-03-2007 21:59) lubie z toba gadac (16-03-2007 21:59) a nie cialge slodzic ze cie kochami tesknie (16-03-2007 21:20) nasz zwiazek (16-03-2007 21:20) przestaje mi to dawac radosc (16-03-2007 21:20) ale nie wiem dlaczego !Matys (16-03-2007 21:20) a ja tak nie chce 16-03-2007 21:19) ale zaczynam chyba czuc ze mnie to meczy (16-03-2007 20:13) czuje sie glupi przy tobie no jak bylismy na studniowce to wszystkim mowilas ze ejstes z politologicznej klasy a i tak nikt nie wiedzial o co chodzi 16-03-2007 20:10) np razi mnie troche to ze ty tak eksponujesz szkole na 1 miejsce (16-03-2007 20:09) miedzy ludzmi odnsze wrazenie ze do siebie nie pasuejmy 16-03-2007 20:10) to doszedlem do wnisoku ze w paru kwestiach sie dosc znacznie roznimy ------- I jak dac sobie z tym rade ? Oboje mamy po 19 lat.

Gość pytanie bez odp
ale co chcesz wiedziec o tej sprawie chetnie odpowiem na kazde twoje pytania

Gość zdez orientowana
odpowiem -->no dzięki za mile slowo :) milo , ze mnie tu nie olałeś/aś... ech

takowa_zainteresowana_w_takim ---> tak, jest kryzys... Musisz cos zrobic, bo jesli on kocha i Ty tez milosc umrze sama... Przez Was samych... Chlopak zaczyna traktowac Cie jak kumpla \"lubie z Toba rozmawiac\"... Widocznie Ty za duzo od niego wymagasz z tymi oznakami milosci... On sam powinnien z siebie zaczac okazywac Ci emocje... Ale Ty nie wplyniesz na niego mowiac mu np. \"kochanie kochasz mnie?\" albo \"tesknisz za mna?\" On zacznie traktowac zwiazek jako obowiazek a to jest najgorsze!! On ma czuc sie w nim swobodnie!! Dobrze, ze pisze Ci, ze to wszystko przestaje dawac mu radosc, masz czas, zeby zareagowac. Wiesz, kobiety zaczynaja traktowac swoich chlopcow jak mamusie. \"gdzie byles, co robiles, z kim byles, o ktorej wrocisz, martwie sie...\" wszystko musi miec swoj umiar. On ma poczuc znowu, ze TY jestes jego kobieta!!!!!! Jesli za duzo razy mowisz, ze kochasz, za czesto piszesz, ze tesknisz on zaczyna sie dusic w tym zwiazku!!! Czuje sie przy Tobie glupi?? Moze sie wywyzszasz?? Facet chce sie czuc inteligentny przy swej lubej... na poczatku porozmawiaj. A pozniej zacznij dzialac!!! Tzn. Badz kobieta DLA SIEBIE!!! Mysle, ze Ty tylko patrzysz na niego, sama nic nie zrobisz, nigdzie nie pojdziesz, tylko ON! Czyz nie??? Zacznij miec swoje zycie. Rob cos tylko dla siebie, idz na kurs, znajdz sobie hobby. Daj mu wiecej swobody, niech od nowa Cie poznaje. Niech od nowa zablysnie ta ISKRA!!! Ale najpierw rozmowa. tyle moge powiedziec na tyle co Ty mi tu napisalas. Jesli jakies pytania to prosze o wieciej szczegolow.

pytanie bez odp ---> ile sie znacie lub czy sie w ogole znacie? Czy tylko z widzenia??

Gość zdez orientowana
bo ludzi nie obchodza z reguly inni ludzie :

Gość fajna_
nie rozumiem ? dla mnie to jest jakas dziwna historia... poznalam kogos, spedzilam fajny wieczor tj impreze, potem sie spotkalismy, zaproponowal spotkanie kolejne, potem odwolal, potem sie znowu odezwal z zyczeniami, a ja pozniej z zyczniami do niego , potem zadzwonil, mielismy sie umowic jak bedzie u mnie w miescie (inna miejscowosc no ale to nie koniec swiata >), mial zadzwonic nie zadzwonil i co powinnam olac kolesia? chyba tak zrobie, tylko nie wiem czy wyjsc raz i ostatni z incjatywa, jesli nic to olac, czy moze poczekac jeszcze ze dwa dni az sie odezwie bo nie wiem ?

Gość pytanie bez odp
wiec tak znamysie z 5 lat ale to byla znajomosc na czesc ale od ok 5 miesiecy nasza znajomosc sie zblizyla i ona wie ze chce z nia byc no na bank wie ze chcialem bo nie wracamy do tej rozmowy ktora odbylismy ale dalej mamy ze soba kontakt no a ja dalej chcial bym z nia byc jak mam sie zachowywac zeby ja przekonac do siebie a nie stac sie jej przyjacielem jak by co to odp na jeszcze jakies pytania podro

fajna_ ----> powiem tak, jesli facetowi zalezy na kims zrobi wszystko!! Na pewno nie odwaluje spotkania, chyba ze ma cos naprawde waznego!!! Daj sobie spokoj. Nie czekaj. Po co Ci ktos komu tak bardzo na Tobie nie zalezy?? Nie warto sie w to wkrecac. Jesli zaczeni mu zalezec, bedzie sie staral.

Gość fajna_
sadze, ze masz racje...:)

pytanie bez odp ---> czyli widze, ze rozmowa juz na ten temat byla. I ona nie chciala tak? Hmm... Na pewno nie wolno nalegac. Musisz pokazac jej sie od jak najlepszej strony. Traktuj ja w miare normalnie, ale drobnymi gestami zacznij wyrozniac od innych kobiet. Niech czuje sie wyjatkowa, kobieca w Twoim towarzystiwe. Musisz zrobic jakis krok, bo ona go na pewno nie zrobi. To od ciebie zalezy. Mozesz liczyc sie z odmowa, trudno. ALe nie przyjmowac tego jako porazki, ale odebrac i odpowiedziec z jakas riposta, z humorem, niech zobaczy w Tobie zabawnego faceta, ktory daje rade w kazdej sytuacji. Zapros ja gdzies, tylko nie wielce sentymentalnie typu \"wiesz, chcialem cie zaprosic na kolacje, nie wiedzialem jak sie do tego zabrac, ale w koncu zdobylem sie na odwage.\" Nie! Ma byc swobodnie, z usmiechem, bez tremy... \"w sobote robie pyszny obiad (kolacje itd obojetnie co) moze bys wpadla do mnie :) i ocenila moje kulinaria, hmm??\" albo zeby byla twoim kroliczkiem doswiadczalnym z jedzeniem :) to zalezy jakie ma dziewczyna poczucie humoru.

bede jeszcze dzisaj kolo polnocy. Na pewno odpowiem na zostawione informacje dla mnie.... Pozdrawiam!!!

Gość pytanie bez odp
ale czy moje starania przyniosa jakis efekt czasami sie widujemy po polodniu niekiedy od tak wieksza ekpia a niekiedy wpadam do niej pod jakism pretekstem i zawsze nam sie super rozmawia wiem tez ze ona jest ,,tradysjonalistka,, uwaz ze to chlopak powinien zabiegac o dziewczyne ale czy naprawde kobieta jak widzi ze chlopakiowi zalezy i cos czuje do niej to moze tez sie do niego przekonac o go pokochac?

pytanie bez odp --> nie mam pojecia czy przyniosa efekt!!! ALe jesli nic nie bedziesz robil, to nic nie uzyskasz. Dodatkowo napisales, ze ona jest tradycjonalistka to na co czekasz?? Na jej krok?? Napisalam CI wyzej jak mozesz zaczac... TO nie o to chodzi, ze ona ma sie przekonac, ona juz Cie lubi, skoro dobrze Wam sie rozmawia!!! A TA NIC UCZUCIA zacznie nawiazywac sie bardziej przy spotkaniach sam na sam, nie mozesz tylko nalegac, jesli odmowi, to ok, sprobujesz pozniej. :)

Gość pytanie bez odp
dzieki za rade moze to cos da ale narazie na nic nie mam czasu szkola pozniej tez duzo zajec. Moze troche zateskini jak mnie troche nie bedzie;)

Gość jak ja mam
ja mam zapomniec o facecie, ktorego kocham z ktorym sie rozstalam i juz nie bede? boli jak cholera, jak mam zapomniec o nim. nie mow mi prosze o powrocie bo to nie wchodzi w ogole w gre.... pozdrawiam🌼