Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztargniona18

Kobietki czy Jak ide do Ginekologa Po...

Polecane posty

Gość roztargniona18

tabletki anty...to czy musi koniecznie badac mnie wewnątrz??czy wystarczy tylko USG?? prosze powiedzcie mi...bo ja sie krępuje.:/ dodam ze mam 18 lat.to Moj 1 raz u gina:/

Gość ostrozna
roztargniona.....nie chce cie straszyc, bo nie ma czym, ale usg pochwy raczej jest konieczne, gdyz ginekolog musi obejrzec stan twoich jajnikow, a przez zwylke usg nie zawsze stwierdzic moze.... co to tabsow to pewnie zaleci ci badania hormonow, bo musi odpowiednia dawke dla ciebie przydzielic..czyli wybrac odpowiednie tabletki. nie ma sie czego obawiac, woem ze sie krepujesz ale pomysl...to jest lekarz i dla niego to nie jest dziwne.....a jezeli tak sie boisz to idz do kobiety...facet moze tylko cie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardziej stresowac.........................powodzenia.

Gość jakakas
A ja poszłam do gina, powiedziałam że chcę tabletki. Wypytał mnie o parę rzeczy i wypisał tabletki na 2 miesiące. Powiedział, że gdybym zauważyła skutki uboczne to mam natychmiast się zgłosić, a jeśli będzie wszystko ok to za 2 mies następna wizyta.