Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 8cznej Oliwki

dwa zabki, czym myć?

Polecane posty

Gość Mama 8cznej Oliwki

Moja corcia ma 2 zabki a ma 8m-cy i czy powinnam juz jej te dwa zabki myc? Jesli tak,to czym?

Oczywiscie, ze trzeba myc. Kup specjalna mieciutka szczoteczke dla niemowlat i stosowna paste do zebow. Najlepiej zapytaj w aptece.

Gość Mama 8cznej Oliwki
no wlasnie,tylko czym?

Nie rozumiem...jak to czym. Szczoteczka i pasta do zebow dla malych dzieci, sa specjalne. nabierasz paste na szczoteczke, wkladasz do buzi i jazda. Na poczatku maluchowi moze sie niezbyt podobac, ale sie przyzwyczai.

myć myć pewnie ! polecam szczoteczkę \"Jordan\" i pastę bez fluoru -- >\"nendent\" wejdz w mojego bloga i zobacz notkę z 21 lutego 2007 moja 8 miesięczna wówczas córcia myję ząbki :) pozdrawiam 🖐️

Ma-Rita ;) dokładnie :D ona jest bez fluoru i nawet jak dziecko sobie ją podje:P to nie zaszkodzi :) zabawy przy myciu jest co niemiara i masaż dziąsełek przy okazji ;)

A- cha - polecam to samo :) Nenedent bez fuoru stosowaliśmy od pierwszego ząbka!

Gość Mama 8cznej Oliwki
ok, bardzo dziekuje.Zaraz polece i kupie.Szczoteczke do zebow tez juz mam JORDANA:)

Kup specjalna szczoteczkę taką którą wkładasz na paluszek. Bardzo ją polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.