Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko30

KILOGRAMOWY IDEAŁ KOBIETY

Polecane posty

ja też mam 155wzrostu i jak patrze jaką niby powinnam miec wagę to mnie śmiech ogarnia..:))zastanawiam sie czy to waga dla kobiety czy kurczaka?:)

Gość tararararrarar
MAM 20 lat i obsesje na punkcie wagi ale to0 co wy tu wypisujecie to jakaś PATOLOGIA hahahah śmiech mnie bierze ale przedewszystki złość wpisują się tutaj chyba same gimnazjalistki desperadki waga 55kg przy wzroscie 170cm normalnie śmiechu warte i

Gość maryskaaa
ja mam 175 i waze 62 kg i uważam, że jestem za gruba, takze również się zgadzam, że przy takim wzroscie idealna waga to 55-58kg

Gość ale co jest niby śmiechu warte
??? bo nie czaję?

Gość ghjl
Ja pierdole, Ja waze 48 kg i nie jestem nawet chuda, kazdy jakbym tu dala zdjecie napisalby ze powinnam schudnac w brzuchu i udach !!! Mam 25 lat i nie mam zamiaru byc grubsza a schudnac !!!

Już chyba z tysiąc razy poruszano ten temat i dochodzono do jednego wniosku,mianowicie-dwie osoby o tym samym wzroście,ważące tyle samo mogą mieć różne wymiary i nosić różne rozmiary.Zależy to od budowy ciała oraz od wielkości masy mięśniowej.Przecież na tym forum większość przecież wie,że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz,więc nie jest możliwe ustalanie jakichś głupich granic wagowych.

ja nie jestem smarkula, mam 24 lata. i do jasnej cholery ja tu nikogo nie wyzywam ani nie obrazam. prosilabym o to samo! :( czy Wy nie potraficie zaakceptowac ze ktos ma inne zdanie, inne postrzeganie piekna?? ok, Ty czujesz sie super wazac 65 kg a ja bede zadowolona wazac 52 kg - az tak bardzo to komus przeszkadza? faktycznie glupi topik - ale nie ze wgledu na temat a wypowwiedzi niektorych :/

Gość ghjkkkl
Owszem, ale do 50 kg kobieta chocby sie zesrala to gruba nie bedzie :D nawet jak to bedzie sam tluszcz a 60 kg i wiecej jest juz ciezkie, jesli to miesnie to super, jesli tluszcz bedzie to widac

Gość wnioski
A do jakich wniosków możesz dojść Marco? Że każdy ma inny punkt widzenia? I każdemu co innego się podoba? Napisz z tego pracę doktorską. hahahahaha

Gość ghjkkkl
katia, bo te 20 paroletnie maja sie za babcie i mysla ze powinny tez tak wygladac jak one 24 lata czy 30 to wciaz mlodziutka kobieta, juz nie dziewczyna ale kurwa mloda, piekna kobieta i powinna byc szczupla, zgrabna, miec plaski jedrny brzuch i dupe, a nie kurwa zgrzybiala rzydz 70 kg !!!

Gość ghjkkkl
Kazda pisze- kobieta powinna byc pelna lecz bez sadla A gowno prawda, kazda z was chcialaby miec figure modelki a przy tym duzy jedynie BIUST I chocbyscie sie zapieraly i zesraly to tak jest, klamczuchy wstretne

Gość ghjkkkl
I w dupie to mam, ze jestem wulgarna, mozecie mnie zwyzywac od prostaczek i sraczek, wiem swoje, obserwuje i widze co sie dzieje

Gość a co to jest .....
rzydz ? :o

Gość katioo
oczywiście możesz mieć inny punkt widzenia, ale trzeba zachować zdrowy rozsądek. Bo poniżej pewnej wagi zachodzą w organiźmie bardzo niekorzystne zmiany. U kobiety z powodu zbyt małej ilości tkanki tłuszczowej może dojść np: do zatrzymania okresu co może prowadzić do niepłodności. Takich przykładów jest bardzo wiele. I tu nie chodzi już o poczucie piękna czy Twój punkt widzenia tylko o ZDROWIE. A takie głupie młode kozy będą się odchudzały żeby ważyć juz nie 40 kg, ale 30 kg, bo im mniej tym lepiej.

jest cos w tym co piszesz...wyzywaja cie od wieszakow a w glebi zazdroszcza! tylko ja nie obrazam nikogo, nie wyzywam i nie mowie ile ma wazyc - przedstawilam tylko wlasny poglad na ten temat. jak dla mnie to mozecie wazyc i 150 kg...nic mi do tego. ghjkkkl - pozdrawiam🌼

Gość Migotka-Błyskotka
177cm 56gk..... wysportowana i i tak mam boczki :P i dupaaaa

ale uwazacie ze tylko wazac 70 kg jest sie zdrowym? ze szczupla figura od razu oznacza utrate okresu i problemy? nie popadajmy w skrajnosci. dobranoc!:)

Gość no tak ale skoro w radio podaj
ą, że na przykład taka DODA waży 45 kg co jest ewidentną nieprawdą, bo jak wygląda to każdy widzi:O nie ma co się dziwić, że laski chcą ważyć 30 kilo:O:O:O:O:O:O

Gość mimiFAFA
169 i 60 kg. Uwazam ze ta waga jest dla mnie ok. Wazylam juz mniej (56) oraz wiecej (67), ale jednak najlepiej czuje sie i chyba wygladam tez z waga obezna wiec staram sie ja utrzymywac i udaje mi sie juz od dobrych kilku lat mimo ciazy , pracy i braku czasu. Kazdy musi znalezc swoj punkt odniesienia.

Gość katioo i ghjkkl
Ja wcale nie zazdroszczę. Mam koleżankę, która jest strasznie szczupła. Powiem wręcz chuda. Dla mnie nie ma w niej nic ładnego. Ma wystające kości i nic więcej. Ramiona jej sterczą. łokcie sterczą, biodra sterczą i kręgosłup też. Jak jest ubrana to wygląda jako tako, ale w stroju kąpielowym jak ją widzę to robi mi się niedobrze. Na zdjęciach wygląda ładnie jak modelka, bo do tego jest wysoka. Ale jeżeli modelki tak wyglądają w rzeczywistości jak ona to dziękuję bardzo. Jest to chyba nieporozumienie. Kiedyś słyszałam taką wypowiedź, że modelki są chude, bo prezentują ubrania, a nie siebie. Gdyby modelka była grubsza to ubranie nie byłoby tak wyeksponowane. To tak jak z wieszakiem: jak ubranie wisi na wieszaku to patrzymy tylko na ubranie, a nie zwracamy uwagi na wieszak. Natomisat jak jest ono na kimś to patrzymy na tą osobę. Morał z tego taki, że modelki są chude bo odgrywają rolę chodzących wieszaków do prezentowania ubrań

Gość katioo i ghjkkl
A dąże nie normaknych ludzi do takiego wyglądu to jakieś wielkie nieporozumienie. No właśnie Doda i 45 kg. Ciekawe z której strony.

Gość no chyba
niektorzy z was chyba powariowali... przy wzroscie 175 - 55 kilo .. ja mam tyle wzrostu i waze 58 .. i jestem okropnym szczypiorem a moim marzeniem jest przytyć i to sporo.... tyle ze nic mi z tego nie wychodzi :(

mimiFAFA - dokladnie!:) kazdy musi znalezc wage przy jakiej bedzie czul sie dobrze. ja moze wage mam ok( wg wskaznikow itp, ale prawidlowe bmi mialam tez wazac 72 kg wiec mam w d...takie cos) ale nadal mam za szerokie biodra i chce zrzucic jeszcze z 4 kg. mi sie podobaja wystajace kosci i zapadniety brzuch, kto inny lubi kraglosci - i to jest w ym wszystkim najlepsze...gdyby kazdy lubil to samo swiat bylby nudny :) i tym optymistycznym akcentem koncze i ide lulu bo padam na twarz. dobranoc wszystkim - tym co waza 30 i tym co waza 230 kg :D

Gość DO no chyba
koleżanko, poczytaj ile ważą kandydatki na MISS POLONIA ważą po 50kg przy wzroście 175cm i więcej, a wcale nie wyglądaja na anorektyczki tylko szczupło zrozum, że wszystko zależy od tego jaką ma się budowę i grubość kośćca Ty możesz wyglądać bardzo chudo, a ktoś inny normalnie, a jeszcze trzeci nawet grubo PROSTE

Gość one wyglądają
szczupło, ale w telewizji lub na zdjęciach. Bo kamera pogrubia. Widziałeś je w rzeczywistości ?

Gość gdyby miały anoreksję
to byłoby to widać nawet w TV i taka jest prawda

Gość *-*-*-
po modelkach też nie widać, że mają anoreksję. Ja nie mówię, że są anorektyczkami tylkoo, że są chude. A to jest różnica.

Gość Ideał prawdziwej kobiety
Gość Ideał prawdziwej kobiety
Jaki baleron, idealne, kobiece ksztalty