Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżanaDroga

ile płaciłyście za aborcje?

Polecane posty

Gość mona11111
ja tez pracowalam w hospicjum i z dziecmi niepelnosprawnymi,to ze nie chce miec dzieci nie ma nic wspolnego z tym,ze umiem wczuc sie w cierpienie tych dzieci

dorosla pani no to sie nie dziwie,40 latek,to nie tak wiele ale na ciaze,to juz troche.tez bym nie chciala byc babcia dla swojego dziecka. ja nie pochwalam mlodych dziewczyn,ktore usowaja.:D

Gość bita smietana
ty... wcale nie bylo mi do smiechu....

Gość nie mow
Tak,jakbym sie dowiedziała ,ze wpadłam i do tego moje dziecko moze okazac sie neuleczalnie chore to tym bardziej usunełabym je.Po co miałabym urodzic kalekie dziecko i opiekowac sie nim ciagle pąłkac a jak bym umarła to co z tym dzieckiem by sie stało..

Gość anty-koscielna
jestes-skoro tak pieprzysz to dziecko z gwaltu tez powinnas urodzic bo tez niby czuje itd, teoretycznie jest niewinne wiec powinnas urodzic

Gość bita smietana
w ppolsce jest to zakazane,podwiazywanie jajnikow

Gość bita smietana
smialam sie dopiero jak sie okazalo ze jest ok

Gość dorosła pani
A..dziwisz sie ..urodziłam dziecko w wieku 24 lat i nie chciałam juz drugiego dziecka ani jak byłam młodsza,ani jak jestem starsza.

anty-kościelna gdybyś umiała czytać to byś wiedziała ze pisałam o aborcji jeśli chodzi o gwałt

Gość anty-koscielna
jestes-wiem, co pisalas i ze sie zgadzasz na aborcje w tym przypadku, ale to hipokryzja bo przeciez to tez dziecko, zywa istota nie ponoszaca winy za to co sie stalo, tez mozesz urodzic i oddac, wiec badz konsekwentna ja jestem za aborcja jesli kobieta chce i juz, a ty nie jestes konsekwentna

Ale ty durna jesteś pisałam ze takie jest u nas prawo a nie ze popieram ( co do gwałtu to nie jestem w 100% pewna czy jest dozwolone)

Gość Też Po...
jesteś jest zacofana,jest 21 wiek,a ona jeszcze ciemnogród,masz prawo mieć swoje poglądy,ale nie oceniaj innych tylko dlatego,że jesteś zacofana.Każda kobieta powinna sama decydować czy chce urodzić czy nie.Jeżeli prawo ją zmusza do urodzenia,to niech da środki na wychowanie.Proste.Nie stać mnie na dziecko to usuwam.Też proste.Dla mnie jedna ważna rzecz :nigdy nie oddałabym swojego dziecka do adopcji,wolałabym usunąć.Ze świadomością,że usunęłam mogłabym żyć,a ze świadomością,że gdzieś ktoś ma moje dziecko to napewno nie.

Gość ojejku123123123
jestes.......alez Ty jestes ograniczona,kobieto puknij sie w ten swoj leb,pomysl zanim cos napiszesz

No przy was to rzeczywiscie jestem zacofana no i puknełam się w ten głupi łeb i co??????????????????????????????

Gość anty-koscielna
jestes-tepaku tak w przypadku gwaltu mozna legalnie usunac

a i jeszcze tępakiem jestem bo się przyznałam ze nie jestem pewna no ale rzeczywiście przy was czuje się jak tępak i niedouk bo wy taki mądre dobre moralne jestescie a ja wam do pięt nie dorastam z tymi zacofanymi poglądami

Gość anty-koscielna
jestes-jaka ty pokrzywdzona jestes,nikt cie nie rozumie

straszne jak mi smutno bardzo sama na tym forum z takimi poglądami staroświeckimi moze mnie ktoś przytuli????????????????????

No to możecie na razie ze mnie zejść bo idę przytulić swój najwiekszy skarb DZIECKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Też Po...
...jesteś... tylko ona jedna ma takie poglądy na tym topiku,to chyba o czymś świadczy

Gość pomysl nad tym
jestes tak z Ciebie matka polka a masz tylko jedno dziecko he he he a reszte w przescieradło poszło he he he

lepiej w przescieradlo,niz skrobac:D:D a dlaczego wy jestescie tak bardzo za????? bo zabronione,czy co???? zakazany owoc najlepiej smakuje!!!

bo mam dopiero 23lata i jeszcze nie zdązyłam lepiej zapobiegać niżusuwać