Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżanaDroga

ile płaciłyście za aborcje?

Polecane posty

to moze iść do domu samotnej matki urodzić i oddać do adopcji!

Gość też po 40
Też bym usunęła, gdybym zaszła.

Gość bede szczera...222222
tez bym usunela,a takie jak "jestes' to niestety sa bardzo ograniczone

Gość nie chwytam cienkich i małych
jestes z tym sie z Toba zgadzam

Gość lekarka weterynarii
jestes-jestes pewnie gowniara ktora jeszcze w zyciu malo przeszla wiec nie bede z toba polemizowac dla niektorych ludzi wszystko jest takie latwe i proste a moze ty sie marnujesz kobieto??? zacznij dzialac w jakiejs fundacji charytatywnej skoro masz takie podejscie do zycia mysle ze zalatwilabys mnostwo sponsorow hehe pozdrawiam i znikam jedziemy z dziecmi na basen dupska wymoczyc

Gość dorosła pani
Dla mnie aborcja to nie morderstwo

usuńcie sobie mózgi albo już dawno wam ktoś usunął pustaki

Gość bede szczera...222222
do "jestes"-taka swieta sie znalazla,pilnuj lepiej meza ,dewoto

Gość też po 40
Dla mnie też nie i dla setek tysięcy kobiet też nie.

Gość mona11111
do "jestes"-jak jestes mama to Twoj wybor,a wyzywanie swiadczy tylko o braku kultury,uwazaj bo Twoje dziecko moze wstydzic sie takiej ograniczonej matki

Gość dorosła pani
jestes jak jestes taka litosciwa i prawa to adoptuj wszystkie dzieci ktore nie zostały usi\uniete ale oddane do domu dziecka

Gość mona11111
dla mnie aborcja to nie morderstwo,

Gość dorosła pani
Odkad zyja ludzie na swiecie istnieje aborcja>Kiedys a nawet czesto zdarza sie ,ze teraz tez w niektorych panstwach tak sie dzieje,z ekobiety rodza dzieci ,ale po urodzeniu noworodek zostaje zabijany,wiec pytam sie czy nie lepiej usunac zygote czy nowo narodzone dziecko zabic?

adoptowane dziecko bardzo chętnie w przyszłości juz nawet rozmawiałam o tym z mężem ale to też może jest zdewociałe czy tylko aborcja jest ok gadacie o usunieciu dziecka a jakby co do czego doszło to byscie sie zesrały ze strachu na tym fotelu bochaterki

Gość mona1111
"jestes"-taka pewna jestes?pisz za siebie.... jak stawiasz na dzieci to Twoja sprawa,ja stawiam na prace,kariere,rozwoj osobisty,marzenia i podroze.... Jestem szczesliwa i to bardzo ,mam partnera ,ktory podziela moje zdanie ,a Ty patrz na siebie i uwazaj,bo los bywa przewrotny

Gość dorosła pani
jestes a z czego miałabysmy sie zesrac na fotelu,W tej chwili sa takie srodki znieczulajace,ze nic kobieta nie czuje,wiec na pewno nie bałybysmy sie bolu a co do psychiki to powiem Ci jedno,ze jak kobieta ma trzeźwe podejscie do antykoncepcji i aborcji to na pewno aborcja nie wpłynełaby źle na psychike

Gość też po 40
"bohaterki" droga "jesteś", fatalnie o Tobie świadczą takie podstawowe błędy!

kazdy przy pisaniu moze sie pomylic-a wy takie idealne??? niby dorosle udajecie,bo bzykac sie chcecie ale konsekwencje tego milego zajecia chcecie z siebie wyskrobac!!! brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na pewno to Kopernik nie żyje nie widze związku jaki ma kariera do aborcji a tym bardziej do posiadania dziecka zresztą nie martwie się akurat o pieniądze mam bogatego męża HE HE HE

Gość mona1111
"jestes"-wspolczuje glupoty

Gość dorosła pani
A..dziwisz sie!! Ja stosuje od lat antykoncepcje ale jakby ona zawiodła to na pewno nie miałabym skrupołow i usunełabym ciaze.Co innego jakbym w ogole sie nie zabezpieczała i jechała na całegfo to owszem,usuwajac ciaze mogłabym sie czuc podle.

Gość mona1111
"jestes"-wspolczuje glupoty

Gość też po 40
Alez wolno mieć poglądy jakie się chce! Dla mnie aborcja nie jest , nie była i nie będzie morderstwem, jest czasem koniecznością, a czasem wyborem i tyle. Każda kobieta ma prawo decydować o sobie i swojej ciąży, nie rozumiem, o co ten hałas.

wolę robić błędy przy pisaniu niż p..............ić takie głupoty \"ja też bym usunęła\" ciekawa jestem jak byście musiały naprawdę to zrobić czy byście od razu leciały z kasą do lekarza wyskrobać ten \"zbitek komórek\" który przecież nic nie czyje a wiecie chociaż kiedy zaczyna takiemu zbitkowi bić serduszko .Nie wiecie przecież bo to tylko komórki wy też jesteście komórki i co to znaczy że was też można usunąć żałosne

Gość dorosła pani
Ja łykam tabl.regularnie,co do minuty i jakos nie wpadłam ,chociaz mam kolezanki,ktore zaszły w ciaze łykajac tabsy,ale to z ich winy wpadły a nie z winy tabl.

Gość dorosła pani
jestes tak,usunełabym bez zmruzenia oka.Ale tego nie zrobie ,bo sie zabezpeiczam od lat :-)