Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taśma klejąca

Pilne pytanie.

Polecane posty

Gość Taśma klejąca

MAm zamiar regularnie uczęszczać na basen. We wtorek na 1,5 h czwartek na 40 minut, i w piątek na 1,5 h. Czy mogę liczyć na jakieś efekty?

Gość Taśma klejąca
:o

Gość Taśma klejąca
Nikt się na tym nie zna?:/

Gość Taśma klejąca
CHodzi mi raczej o efekty co do figury... to, co napisałas, akurat wiem.

Gość Taśma klejąca
:)

Gość Nie dziw się
Nie dziw się moja droga, że ci nie odpisują, żadna się tu na sporcie nie zna, ani na dobrej figurze. Sama lepsza nie jestem. Nie wiem- co do basenu.

Gość Kasima
Pewnie ze mozesz liczyc na efekty,jesli tylko bedziesz rzeczywiscie plywac a sie nie taplac w wodzie. Plywanie bardzo ladnie modeluje sylwetke, wzmacnia miesnie, tez klatki piersiowej. Wazne tez jest zeby chodzic przez dluzszy okres czasu.Pozdr

Gość instr
a co chcesz robić na tym basenie? pływać żabką rekreacyjną, chodzić po dnie, czy zrobić 1500 m kraulem? samo chodzenie na basen nie wystarczy, trzeba się ruszać i to porządnie:)

Gość biuuuuuuuu
pewnie ze cos da!!!! plywanie to najlepszy sposob na zrzucenie wagi

Gość Taśma klejąca
Zamierzam pływać oczywiście. Ale umiem tylko z deską i na plecach (bez deski), wychodzi mi też kraul. Nie zamierzam się pluskać, tylko przepłynąć kilkadziesiąt długości.

Gość Taśma klejąca
Zależy mi na szczupłych udach i łydkach.

Gość instr
Pływanie jest dobre, nawet bardzo dobre bo wzmacnia wszystkie mięśnie, zwiększa wydolnośc organizmu, sprawność, poprawia krążenie. Jednak osobie która nie potrafi pływać ( z deską to takie moczenie:)) pływanie nie wymodeluje sylwetki. Jeżeli zależy Ci na udach i łydkach to pływając z deską musiałabyś mocno uderzać nogami do kraula i do żabki, a uwierz mi po 2 długosciach basenu miałabyś i skurcze i dość. Na łydki i uda proponuję marszobiegi, biegi, rower, fitness. Idealnie byłoby ruszać się codziennie - 3 x w tyg basen nawet jak nie umiesz dobrze plywać, bo to dobrze wpłynie na Twoja całą sylwetke, a w inne dni rower, fitness, biegi, to wzmocni Twoje nogi.