Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la Bonita

ale to już było

Polecane posty

Gość la Bonita

Zapewne takich topików bylo mnóstwo ale pragnę napisać, że ...znów zaczynam być szczęsliwa...dzięki mężczyźnie, który jest moim Przyjacielem. Zakochuję się w Nim i mam wrażenie, że On też zaczyna coś do mnie czuć. Czuję się dzieki Niemu wspaniale - czuję sie potrzebna, piekna, wyjatkowa. Kiedy Go nie ma przy mnie - tęsknię za Nim jak kobieta tęskni za mężczyzną.

No to fajnie, ze chociaz Tobie sie udalo! :classic_cool:🖐️

Gość la Bonita
jeszcze nie wiem czy mi sie udalo. Nie jestesmy razem, nie rozmawiamy o uczuciach ale czuję, że zaczynam Go kochać i jestem szczęśliwa:) Myślę, że fajnie by bylo byc w zwiazku opartym na przyjazni.

Eh...przechodze przez cos podobnego, ale u nas jest to bardziej skomplikowane niestety :/

Gość vavvava
Och, posikałam się ze wzruszenia.

Gość la Bonita
laguna, trzymam kciuki:)))

...fizjologia juz nie ta, wizyta u lekarza wskazana! :P

Gość la Bonita
vavvava lepiej wybierz sie do lekarza..dobrze ci radze..

Gość la Bonita
laguna ja jestem dobrej myśli. To uczucie , które sie we mnie rodzi napiewa mnie wielką nadzieją, że wszystko ułozy się po mojej mysli, choć myślę ze nie tylko po mojej:P Czuję, że nie jestem Mu obojetna i nie mam tu na myśli Przyjaźni. Brakuje nam siebie kiedy nie jestesmy razem, tęsknimy. Znów mam ochote fruwać, unosić się w chmurach ze szczęscia

Gość la Bonita
GGGabi :):)🌼

la Bonita my tez o tym rozmawiliśmy, tez za soba tesknimy jak nie widzimy sie pare dni, nie ma dnia zebym nie dostała sms-a ale jednak zawsze znajdzie sie cos, co moze nawet to delikatnie mowiac spieprzyc (dla jasnosci ja nie nie mam nikogo i on tez) ale grunt to optymizm ;-)

Gość la Bonita
Laguna:))) u nas tez zadne z nas nie jest z nikim. Jestesmy po rozlakach z naszymi partenrami.Leczyslimy sie nawzajem:))))) niby nic nie stoi na drodze ku temu by byc razem ale chyba obawaimy sie ze to moze zniszczyc nasza Przyjaźń. Tez codziennie smsy, dzwonimy - bardzo tesknimy.Jest wspaniale, nigdy nie łaczyla mnie z zadnym mezczyzna taka więź jak z Nim. Czesto nie muszę nic mówić a On wie o co chodzi...Zakochuje sie w Nim i to jest piękne:))))

Ja bym się bała o tym opowiadać, żeby nie zapeszyć. Teraz tylko delikatnie, spokojnie i niech Wam się to uczucie rozwija. 🌻:)

Gość la Bonita
jasne..byle do przodu:)))

miło popatrzeć,że komuś się udało...:) trzymam mocno kciuki, powodzenia:)