Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

O_N_2_7

Chciałbym w końcu poznać normalną kobietę. Może tutaj?

Polecane posty

Przecież na razie sobie normalnie dyskutujemy, ludzie nie przesadzajmy, to nie jest żaden casting :) Poza tym jeśli któraś z Was będzie miała ochotę ze mną jeszcze popisać to zapraszam na maila, będzie mi miło.

Gość Livia24
Z tobą próbować nie będę , bo jesteś bardzo płytka i dyskusja jaka kolwiek jest pozbawiona sensu....jest to żenujące....Ty koleżanko kilka pięter wyżej------nie szukam faceta i nie jest mi potrzebuję , aby O_N_2_7 chciał ze mną rozmawiać ....mam rodzinę (w komplecie)szczęśliwą i teraz nic mi do szczęścia nie brakuje .....

zielony_maj > Co będę robił w Wawie to jeszcze nie wiem. Chciałbym pracować i mieszkać, to głównie. Chyba szukam jakiejś odmiany. A do Irlandii na razie mi się nie spieszy, może w przyszłości ;)

ja wolę pisać tu, zachodzi zjawisko synergii :) jesteś też taką męską prawie \"gwiazdą socjometryczną\" forumową...

Gość a skonczyłeś
jakieś studia?

Gość normalna to znaczy jaka
któż się o mnie tak słodko troszczy? :D ufam, że jak kolega ON 27 będzie chciał mnie olać, to mi o tym napisze ;)

Gość a skończyłes
bardziej chodziło mi o kierunek w sensie jakie masz zaintersowania

Studiowałem nauki polityczne i społeczne, ale politykiem nie jestem i nie będę :)

Na początku będę mieszkał u znajomego, potem coś wynajmę. Zobaczymy jak to się ułoży.

Widzę, że się uspokoiło, to ja też idę spać :) Pewnie zajrzę tutaj jutro. Dobranoc!