Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysz_ka

Lożeczko turystyczne - ktore??

Polecane posty

Chcemy zakupic lozeczko turystyczne. Czy mozecie polecic jakas firme? Bo jest ich ogrom...

ja osobiscie polecam GRACO. mielismy takie dla corki, korzystala z niego kuzynka i spokojnie teraz wykorzystamy dla 2 dziecka.Znajome tez postawily na jakos graco i sobie chwala no ale wszystko zalezy czy bedziesz duzo podrozowala i jakie masz fundusze. Moje bylo z podwieszanym poziomem dla niemowlaczka plus rpzewijak. skladanie doslownie jedna reka model podobny do tego tyle ze sprzed 5 lat ale roznica jedynie jest w kolorze kratek bo wg mnie to nic sie dalej nie zmienilo ;) http://www.allegro.pl/item174815012_kojec_graco_mystic_usa_2007_najtaniej_u_nas.html chociaz sasiadka kupila niedawno takie i bardzo tez sobie chwali http://www.allegro.pl/item175689355_lozeczko_turyst_beebee_kolyska_wibracje_lampka.html tym bardziej ze do niego pasuje normalny materacyk taki jak w drewniane idzie wiec ona uzywa go na co dzien

Do tego Coneco też pasuje normalny materacyk i ja go używam na co dzień. a nei tylko na wyjazdy.

Dziekuje Wam bardzo dziewczyny. A mam pytanko - to lozeczko bedzie stalo u rodzicow. Czy do niegoi musi byc dokupiony normalny materac? Czy wystarczy ten co tam jest?

Ja od kilku lat mam łóżeczko turystyczne graco, które bardzo polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.