Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiemm

mąż chce zeby synowi dac tak samo na imie!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość juz sama nie wiemm

juz sama nie wiem zastanawiamy sie nad imieniem dla synka i nic nie mozemy wybrac, mąż chce zeby dac tak samo jak on ma czyli konrad, imie to mi sie bardzo podoba tylko nie wiem czy to bedzie dobry pomysl u mnie w domu siostra ma tak samo na imie jak mama ale wiadomo ze ona kiedys pewnie zmieni nazwisko,a narazie ma 12 lat i nie ma z tym problemow czy jest tu ktos kto dal swojemu dziecku tak samo na imie? jak myslicie to dobry pomysl?

U mnie w rodzinie jest taka para: ojciec i syn maja to samo imie. Zazwyczaj mowilismy o chlopcu \"maly Jurek\" albo Jureczek, ale maly juz jest prawie dorosly i wcale nie maly, wiec zaczynaja sie nieporozumiemia.

Gość głupi pomysł
jest tyle pięknych imion, na Konradzie świat się nie kończy. Z takich samych imion będą później tylko nieporozumienia, łącznie z otwieraniem nie swojej korespondencji. Po za tym co twój mąż chce tym udowodnić? Własny snobizm czy głupotę? Ja bym się nigdy nie zgodziła na danie takiego samego imienia, na drugie to owszem, ale nie na pierwsze.

Gość juz sama nie wiemm
no i wlasnie mielismy male spiecie, mi sie naprawde podoba to imie i dalabym dziecku gdyby on tak nie mial!!!! wydaje mi sie ze kazdy bedzie to odbieral jako narcyzm z jego z strony :/

Gość jak to nikt
dla mnie faktycznie jest to narcyzm. Nie podoba mi się ten pomysł. Jesli już tak bardzo mu zależy to może dajcie dziecku tak na drugie imię a pierwsze niech lepiej ma "swoje"

Gość dziecko powinno miec SWOJE imi

Gość juz sama nie wiemm
czy jest tu jakas mama ktorej dziecko ma imie jednego z rodzicow???

Gość kfhgfhgjfdhgfh
mój synek ma imie po swoim tacie i jakoś mi to nie przeszkadza. pierwszemu dziecku wybrałam imie ja, a teraz przyszła pora, by uszanować decyzje tatusia. jest wspaniałym ojcem i nie widzę wtym nic złego!!! a mąż cieszy się , że ma w tym swój udział. pozdrawiam

Gość juz sama nie wiemm
i nie macie z tym zadnych problemow??

Gość odswiezammm

Gość u mojej koleżanki brat się
nazywał tak samo jak tata. Było 2 Andrzejów, tyle że młodszy nazywany był Jędrek. Problemów żadnych nie było.

Gość juz sama nie wiemm
no dzisiaj moj mąż oznajmil mi ze jak sie zgodze to da mi 1000 zl tak na wlasne wydatki(ciekawa jestem skad on je wezmie) smiac mi sie troche chce , nie wiem czy sie zgodzic wsumie imie mi sie podoba tylko boje sie o konsekwencje takiego wyboru , ale skoro piszecie ze nie ma pozniej problemow to moze sie skusze , zawsze tysiac zlotych sie przyda a i mezu zrobie radoche :P

Gość jaaaaaaaaa
ja bym sie zgodzila, co innego gdyby to imie wogole ci sie nie podobalo , a tak to zlapiesz plusy u meza i dodatkowo zyskasz tysiaka ktory zapewne przyda ci sie po porodzie na nowe ciuszki:P

Gość niech ma swoje imie
Da Ci pieniadze zebys sie zgodziła.... :-0 Dziwny ten Twój mąz. A jak sie nie zgodzisz to co, wypłaty nie odda?

Gość juz sama nie wiemm
nie no cos ty on poprostu tak bardzo chce zeby synek mial tak jak on na imie ze nie wie jak mnie przekonac wiec mysli chyba ze uda mu sie mnie przekupic :P, powiedzial ze te pieniązki bedą tylko dla mnie zebym cos sobie ladnego kupila wzamian za to ze spelnie jego zyczenie a juz sama nie wiem co o tym myslec

Gość upupupupupupuppupu

moj facet ma tak samo na imie jak jego tato..:)

Gość juz sama nie wiemm
co do imienia dla dziewczynki bylismy zgodni miala byc klaudia albo natalka, mąż wymyslil klaudie a ja natalke , obydwa te imiona nam sie podobaly wiec nie byloby problemu , a dla chlopca to tak naprawde ja nie mam zadnego takiego zarezerwowanego imienia:( a synek bedzie juz za miesiac

Gość juz sama nie wiemm
no po prostu chce zeby mial tak samo na imie jak on, mowi ze chce zeby synek mial ladne na imie narcyz z niego co nie?, no jest jeszcze jedno imie oprocz konrada jakie mąż by chcial dac synkowi ale na tamto to ja sie napewno nie zgodze

Gość unimil- 5 lat bez wpadki
no no 1000zł , to się potarguj, może ze 2000zł uciuła tylko jak nie wiesz skąd je weźmie- to gratuluję głupoty!

Gość juz sama nie wiemm
moja mama ma na imie ania i siostra tak samo ale ja juz sie do tego przyzwyczailam , zawsze byla mala ania i stara hehehe w tym przypadku nie widze w tym nic dziwnego , ale jak pomysle ze moj synek bedzie mial tak samo na imie to wydaje mi sie ze kazdy sie bedzie smial z mojego meza jaki to z niego narrcyz i jak skrzywdzil dziecko. a moja mama dala tak siostrze na imie bo stwierdzila ze przy porodzie tak sie strasznie z nią nameczyla ze "za kare" bedzie nosic jej imie

Gość strzyga__
A tak właściwie czemu nie? Ja też bym chciała dać córce imię takie jak ja mam, bo piekielnie mi się podoba :) I jestem wdzięczna mojej mamie, że wybrała takie, a nie inne :)

Gość strzyga__
aha. tylko dałabym jeszcze koniecznie drugie imię, żeby przy korespondencji nie było problemów.

Gość alkaaaa
moj syn nosi imie ojca. To był moj pomysl i jestem z tego bardzo zadowolona

Gość alkaaaa
a co to w ogole za problem ...

Gość czy ja wiem

Gość moja znajoma dala synkowi
na imie tak samo jak tatus...ih-ih TOMASZ i jest Tomcio -synek i tatus Tomek..smiesznie troche,w sumie wszyscy sie przyzwyczaili,ale dlugo sie nasmiewali wszyscy z tego imienia,tzn ze tatus i synek tak samo maja ,a juiora nie ma w polsce!!!!

Gość hejstraaa
Tomek to Tomek bardzo fajne-i dla chłopca i dla faceta. Ale Konrad?? mi osobiscie bardzo się nie podoba. Twarde i bez zdrobnień chyba że Kondzio;)