Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a mi me gusta

ile zużywacie miesięcznie wody?

Polecane posty

Gość goscSzcz
Ja mieszkam w szczecinie za 1 m3 placimy zimnej wody 11zl a cieplej 23zł.Mamy rozliczenie polrocznie.niestety za kazdym prawie razem mamy niedoplate.Nie wiem jak to mozliwe.ogolnie mieszka nas 3 os.Nie mam zmywarki ale staram sie nie lac wody caly czas.mamy prysznic.nowa oszczedna pralka.i zuzycie na mies samej zimnej wody wychodzi nam prawie 11m3.cieplej nie cale 6m3.Pranie ok 3 razy w tyg na trybie super eco.nie ma nas w domu po kilka kilkanascie godz dziennie.a zeby zuzyc tyle to woda powinna sie lac od rana do nocy..nie mam pomyslu.ponad 400zl mies kosztuje nas sama woda.a mieszkamy w 33m2 mieszkaniu za prad place 30-50zł.gaz oplata stala 34zł niezaleznie od zuzycia.jakies pomysly?niby wszystko szczelne itd a wydaje mi sie ze im bardziej oszczedzamy tym wiecej placimy..

Gość gość
Moze macie uszkodzone wodomierze,warto sprawdzic

Gość gość
Moim zdaniem warto rozwazyc kupno zmywarki. My mamy ja od jakichs 7 lat, wczesniej co kwartal byla doplata do wody nawet rzedu 200 pln (a mamy w czynszu naliczone spore zaliczki - za 14 m3 wody zimnej i 7 m3 wody cieplej), a odkad mamy zmywarke - co pol roku (w miedzyczasie spoldzielnia zmielila okres rozliczeniowy) mamy z reguly ponad 300 pln nadplaty. Przy braku zmiany jakichkolwiek innych nawykow zwiazanych z oszczedzaniem wody. Polecam!