Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pływaczka

rybnik basen dla niemowląt?

Polecane posty

Gość pływaczka

gdzie sie takowy znajduje w rybniku? czy jest tam woda ozonowana czy chlorowana?

Gość 123_45
podobno koło elektrowni przy zalewie ale nie dam głowy. jestes moze z Rybnika?

Gość pływaczka
tak jestem z rybnika

Gość 123_45
cześć i co znalazłaś jakiś basen.ja mam 2 letnie dziecko i też chętnie bym się wybrała. a przy okazji moge sie spytać gdzie można z takim maluchem fajnie spędzić czas w Rybniku?

Mnie tez sie wydaje,ze na Elektrowni powinno byc takie cos dla dzieci :) Ja nie mialam okazji byc niestety w Rybniku na basenie z malym,,ale moj pierwszy kierunek bylby tam. Chyba zeby przy starym kosciele jeszcze,,ale tam jest tylko jeden duzy basen,,z tego co pamietam. Nie ma brodzika chyba ,,

Zaraz bedzie u mnie kolezanka z Elektrowni,,,to ja zapytam ;) Pewnie tam byla nieraz na basenie ;):)

:)) hej, ja mieszkam na elektrowni :) basen jest tam dla niemowląt, jest też nauka pływania, moja koleżanka chodzi z mała ( 4 mies) i jest bardzo zadowolona

NO wlasnie chcialam to samo powiedziec co fannky :)) Ona tez tam chodzila,,i jest zadowolona do dzis :)

a ile kosztuje wstep, dla dorosłego i niemowlaka bez nauki pływania. Tzn tam jest brodzik z woda nie chlorowana?

Gość pływaczka
up up

Gość katarzynka _76
hej jest basen ale na radlinie ja tam bede chodzic od 28 kwietnia cena 10 razy po pół godziny razem z pamkami i zabawkami ok 250 zł jeden rodzic w wodzie drugi na brzegu basenu czemu nie wiem basen wyremontowany czysty nie wiem czemu nie mozna we dwóch rodziców a moze mozna ale sie nie dopytalam pozdrawiam