Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klowwnww

ALE SLICZNA MIALA SUKIENKE WCZORAJ KASIA CICHOPEK..widzialyscie?

Polecane posty

Gość klowwnww

te piersi ma sliczne i idealne do takiej sukni.

Gość lakaoka
taaa w ogóle jest idealna i chowa się Ibiszowi pod pachę, taki kurdupel z niej.

Gość spaślakiiiiispaślakiii
ale piersi ma boskie..wielkie a ty zazdroscisz.

Gość a w ogóle to ile ona ma wzrost
u i jak wysoki jest Ibisz??? Jak cichopka stoi przy nim na obcasach to sięga mu czubkiem głowy do ramion!!! czy Ibisz ma 195cm wzrostu czy cichopek tak naprawdę ma 150+10cm obcas????

Gość hippp
ona ma 152 cm.

Gość gdfghjk
trol z wlochatym czolem i cycami jak glowa-sukienki nie zauwazylam :-P

Gość ich wzrost to
Kasia - 157cm, Krzysztof - 188cm. No wzrostem trochę ich nie dobrali, albo ona powinna byc wyższa, albo on niższy

Gość nie wierze
ktos to chyba wczesniej wiedzial i ich zatrudnil, program to dramat-prowadzacy, uczestnicy, jurorzy, scenografia i publicznosc :-P

Gość ich wzrost to
ale oni właśnie ich wybrali do prowadzenia tego programu, bo są medialni. Kasia jest słodka (swoją drogą, aż za bardzo), piękna (tego nie można jej odmówić) i wszędzie jej pełno, po prostu dobrze się sprzedaje, i ma przyciągnąć widzów. Choć może nie bardzo nadaje się na prowadzącą program rozrywkowy. A Ibisz także jest popularny, lubiany, choć irytujący, i lepiej sprawszdza się w prowadzeniu teleturniejów, niż programów rozrywkowych. A program jest faktycznie denny, bo te "gwiazdy" w ogóle nie potrafią śpiewać. To już chyba nawet ja umiem lepiej niż one

Gość fajne przepisy
ale wlasnie przez to ze wszedzie jej pelno ludzie maja jej po prostu dosyc :O ja osobiscie nie moge juz na nia patrzec a wczesniej darzylam ja sympatia

Gość nie wierze
nie jest sliczna-jest ladna i przyjemnie wyglada, wypowiada sie glupio, niegramatycznie, nielogicznie, gwiazdy wyja jak pies do ksiezyca, jurorzy to obiektywna i surowa Ela, Edyta, ktora ocenia jak jej zawieje i Rudi, ktory pieprzy trzy po trzy, dno dno dno

Gość fajne przepisy
gorniaczka to sie tam na wielki autorytet kreuje :O az zal dupe sciska

Gość ich wzrost to
nie martw się, ja tez już na nią nie mogę patrzeć, bo w sumie zrobili z niej gwiazdę, a jeszcze niczego wielkiego nie dokonała. Gra w jednym serialu, wygrała TzG, i zagrała w wielu reklamach. No ale cóż, największą popularność zdobyła dzięki urodzie, dużemu biustowi i słodkim minkom. Tez ją kiedyś lubiłam, teraz już nie. Ale niech się dziewczynie wiedzie, ma swoje 5 minut, i można jej pozazdrościć kasy, jaką dzieki temu zarobiła. A programu JOŚ nie oglądam, bo tego wycia, nazywanego śpiewaniem, po prostu nie da się słuchać.

Gość nie wierze
no ja wcozraj jednym okiem bo mialam robote przy kompie, beznadziejne to wszystko, jakies takie na sile, no i ludzie lepiej spiewaja w szansie na sukces niz w tym czyms

Gość ich wzrost to
a odnośnie tematu, sukienka była naprawdę ładna, choć dokładnie się nie przyglądałam :) Aha, najgłupsze jest to, że ci uczestnicy, którzy odpadli, stają się jurorami w następnych odcinkach. no to już jest totalna bzdura. kto to wymyslił?