Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca rady

Co mam zrobic aby spodobac sie mezczyznom?

Polecane posty

Gość szukajaca rady

bez obcasow, krotkiej spodnicy i dlugich wlosow nie mam szans? co zrobic ze soba bo nikt nie zwraca totalnie na mnie uwagi a mam juz 26 lat!

blond wlosy spodniczka mini duzy dekolt kolor róz ;) i pamietaj o kosmetykach szminka i rozne pudre itp..

zalezy czego szukasz? czy ma to byc trwaly zwiazek czy tylko romans. Jesli szukasz trwalego zwiazku badz soba, jesli romans to polecam ksiazke \"Alchemia uwodzenia\" Agnieszki Ornatowskiej

Gość szukajaca rady
czyli mam sie ubierac totalnie kobieco? a inaczej bez szans jak widze...

Gość szukajaca rady
waze ok, ani gruba ani chuda, wysoka i mam wlosy blond ale totalnie nikt nie zwraca uwagi na mnie

Gość szukajaca rady
to jakie powinnam nosic?

Gość szukajaca rady
dziwne ale widze dziewczyny naprawde zwyczajne, jeansy, t-shirt i balerinki np i maja swietnych facetow

Gość szukajaca rady
no ale sami przyznacie, ze sa dziewczyny, cale mnostwo, ubrane zwyczajnie!!!! kurtka spodnie, sweter, buty. nic szczegolnego. Zwykle ciuchy .I maja facetow.

moze w Twoim przypadku wcale to nie jest kwestia ciuchow czy urody? zacznij sie usmiechac... ;) pozytywizm przyciaga facetow.. :classic_cool:

Gość fajna_
fakt, ciuchy i to takie, ktore nie odkrywaja za duzo a podkreslaja !!!!! rozumiesz cos dopasowanego, ja sobie taka bluzke kupilam dluga dopaowana w paski plus dobry stanik :P hheheh no trzeba powiedziec ze, to dziala.... kreic tylkiem rowniez, usmiechac sie :P

Gość szukajaca rady
ja wcale sie nie usmiecham , bardzo malo i czesto siedze zgrobowa mina, efekt po bylym

Gość szukajaca rady
a jak sie juz usmiechne to potem siedze smutna, duzo osob mi juz o tym powiedzialo

no i to jest powod.. Bo ktory facet bedzie chcial zagadac do laski , ktora siedzi non stop smutna? no chyba , ze bedzie tak troskiwy , ze zapyta czy wszystko ok... a tak powaznie .. wiem , ze \"efekty po bylych\" zostawiaja trwale slady w naszej psychice..ale glowa do gory.. swiat sie na nim nie skonczyl.. a Ty teraz ( na wiosne) z usmiechem na twrazy znajdziesz swojego jedynego ;) powodzenia 🌻

Jacek1982 -->> do Twojej stopki odpowiedz: oczywiscie , ze bzykac.. ale od dzieci i zwierzat wara.. ;) :D :classic_cool:

popieram dziewczyny ktore pisaly tutaj o usmiechu. bylam ostatnio z kolezanka na \"clubbingu\" po knajpach w niescie X, i przed wyjsciem powiedzialysmy sobie ze bedzie to wieczor usmiechow i niepowiem- dziaiallo :P ;) :) hehe naprawde usmiech daje duzo. jak nie podchodzili, to spogladali, odwzajemniali usmiech i takie tam. a ogolnie to tez zgrywam taka chlodna, bez usmiechu, optymizmu, .no teraz powinnam napisac: zgrywałam jak sie dobrze wyglada, to nieznaczy ze faceci zaraz beda na ciebie szturmowac.. oni wtedy mysla, ze jestes niedostepna, ze kogos masz, ze niemasz ochoty na nowa znajomosc, i takie tam... :)

Gość szukajaca rady
czyli trzeba sie usmiechac?

Gość bnme
albo wyglądać tak

no jassssne oczywiscie nie taki szeroki usmiech jak na wyborach miss polski czy cos. ale taki choc delikatny, pokazujacy ze myslisz: \"impreza jest swietna a wy jak myslicie?\"

Gość bnme
niekoniecznie usmiechać ..Jesli wygladasz tak to nie musisz sie usmiechać..Dobry stroj to polowa suckcesu : http://stuweb.ee.mtu.edu/~jamchris/Funny_and_misc/cameltoe.jpg

TRZEBA!! .. :D To klucz do sukcesu i nie tylko w tej dziedzinie.. ;) Zaufaj mi.. ;)

Gość szukajaca rady
tylko, ze jak zaczne sie usmiechac to bede wygladala strasznie sztucznie, na przekor naprawde ciezko mi sie usmiechac po tym wszystkim