Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka Esmeralda

Co mogę sądzić po takim zachowaniu????

Polecane posty

Gość rutkka
Kobiety zawsze usprawiedliwiają mężczyzn i ich brak zainteresowania nią..... Zawsze znajdą wymowki "a może on jest zapracowany", "a może on przeżywa stary związek", " a może dziś nie miał czasu". A facetowi - gdy naprawdę chce kobiety - nic nie stanie na przeszkodzie. Zawsze znajdzie chwilę by zadzwonić, odwiedzić, przytulić, pocałować. ZAWSZE. Nie usprawiedliwiaj go. Wg mnie on Cię już nie chce.

ruttka- niestety mnie też się tak wydaje i tak bardzo mi z tym źle :( Nie mogę sobie miejsca znaleźć normalnie.Tak bardzo mi przykro..ale nie złamię siepierwsza i nie odezwę choćbym zostawiała za sobą krwawe śladyh :(

Hmm niestety ale pozostaje Ci narazie tylko czekanie,czy się odezwie..i choćby nie wiem co nie rób pierwsza kroku...Może on jest przekonany,że zawsze ty do niego zadzwonisz lub napiszesz?? Nie można nikogo zmusić do miłości...albo miłość jest albo nie :(

Gość ja mam podobnie
siedze i nie moge sobie miejsca znalezc a telefon milczy i milczy...Faceci sa do dupy...:O

Gość niestety jest cos
czesc:) co tam nowego u ciebie slychac?? cos sie wyjasnilo czy nadal milczy??

Gość niestety jest cos
ja tez podobnie mialm.Moj jeden chlopak podobnie sie zachowywyal(wrocil do swojej bylej)jedyne pocieszenie dla mnie ze ona i tak go znowu w dupe kopnela. a moj ostatni zwiazek tez sie rozpadla nie dawno i tez bylo takie rozluznienie i on tez mowil ze wszystko ok(to niby czemu byl takiz imny dla mnie itd.wiesz o co chodzi)tez teraz milczy i sie do m nie nie odywa a ja do niego. i tez nic nie moge zrobic:(