Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka20.

JESTEM ZNUDZONA I BEZNADZIEJNA!!!

Polecane posty

Gość kobietka20.

hej,,,zalozylam ten topik bo chce zmienic swoje zycie nudne mam bardzo niska samoocene zyje w cieniu kolezanek jestem niesmiala czesto placze niedawno mnie rzucil facet zaczelam sie obzerac jak swinia szukalam pocieszenia w zarciu i przytylam 5kilo nienawidze siebie tak bardzo chcialabym, sie zmienic ma ktos taki problem???

Gość liberal-Europejczyk
to po kiego dupe na kafe zawracasz ? jak jestes beznadziejna to wez sie powies albo na przeszczepy czy zabalsamowac daj.

dzięki tym komentarzom to ja się zaraz powieszę :-o Po pierwsze stań przed lustrem i wmawiaj sobie aż do skutku, że te 5kilo to na plus i, że Cię uwydatniło dzięki czemu stałaś się ładniejsza! Po drugie wyjdź z cienia koleżanek. Powoli, stopniowo, ale zdecydowanie. Po trzecie. Nigdy nie wchodź na to forum, bo staniesz się wrakiem, człowieka.

Gość liberal-Europejczyk
w słoneczne marcowe dni lubię lizać po odbytach członków prezydium Parlamentu Europejskiego :classic_cool:

Gość liberal-Europejczyk
juz wole byc nowoczesnym Europejczykiem i miec kontakty seksualne z mezczyznami niz z zalamanami beznadziejnymi kobietami. homoseksualizm ma przyszlosc.

Gość kobietka20.
hej ciekawska jadzia:)dziekuje za rade masz racje tutaj lepiej nie wchodzic widze ze tylko ja mam takie problemy sorka ze zalozylam ten topik

chyba dobrze poskutkowalo bo w wieku mniemam ze 20 lat pisanie o sobie ze jest sie beznadziejnym nie jest zadnym uzalaniem sie nad soba tylko swiadczy o braku albo braku godnosci osobistej albo braku zdrowia psychicznego. wiekszym humanitaryzmem jest takie podejscie jak tu wpisano niz uzalanie sie i wchodzenie na Twoje wyimaginowane fale. pozdrawiam.