Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lindsey

Jaki LAPTOP??

Polecane posty

Gość Lindsey

Chce kupić laptop. Mam stacjonarny komputer w domu ale to jest komputer rodzinny i korzystają z niego i mąż i syn. Szczególnie wieczorami jest walka. Mnie jest potrzebny laptop na którym mogłabym obejrzeć film, posłuchać muzyki, poserfować w internecie, zainstalować słownik lub kursy językowe i pisać, pisać, pisać (potrzebny mi OpenOfice, Word i AdobeAcrobat)... Nie chcę super wypasionego laptopa tylko takiego znośnego... i w miarę niedrogiego. Na co mam zwracać uwagę przy kupnie (ja sie nie znam a nie chce, żeby mi sprzedawca wcisnął coś z "górnej" półki)... Pomóżcie mi... Jak paramerty musi mieć najprostszy laptop, żeby spełniał moje wymagania...

Gość Lindsey
Nikt sie nie zna? :(

Czesc Lindsay, no wlasnie, nikt sie nie zna. Ja napisalam prosbe o pomoc dot. identycznego dylematu..NIkt mi nie napisal zadnego wyjasnienia czy porady.. Zycze szczescia. .Bede tu zagladac na wypadek gdyby zmilowal sie ktos i cos doradzil. pozdrawiam i zycze milego dnia 🌼

Gość a moze forum komputerowe
tam powinni Ci pomoc ;)

Ja moge odradzic Amilo Siemens - moze nie wszystkie sa takie sobie i ja poprostu trafiłam na gorszy egzemplarz ale niemal od początku były z nim problemy: popsute DVD, pozniej problemy z wentylatorkiem (nie wiem czy tak to sie fachowo nazywa), bateria troche krótko trzyma, a sama obudowa zarysowuje sie niemiłosiernie...chyba w przypadku laptopa to ze jest ładny i lekki to troche za mało... HP ma dobre laptopy - sprawdziła znajoma, do tej pory jest zadowolona

Gość głupie babsko nr 1
zajrzyjcie do wyszukiwarki tego forum, dziewczyny! ja też kiedyś pytałam o coś podobnego i było dużo odpowiedzi :)

Jak przeszłam dwa miesiące temu na emeryturę, to właśnie kupiłam lapopa do wszystkiego. To jest acer , alej mogę napisać, TravelMate 2492NWLMi, , kupiłam go w sklepie internetowym z dostawą do domu, płatną przy odbiorze po rozpakowaniu, kosztował mnie tylko 2480 zł , jestem bardzo zadowolona. Jako, że w domu są już dwa stacjonarne komputery moich synów i mamy internet z kablówki, informatyk poradził mi żebym kupiła ruter, to jest takie urządzenie, podłączone u nich w pokoju, a ja mam internet bezprzewodowy, więc mogę używać w obrębie 100 m ( w innym pkoju, w kuchni i nawet u sąsiadki. Urządzenie, też kupione w sklepie internetowym za 180 zł na takich samych warunkach. Bateria wystarcza na 5 godzin, więc tym bardziej mogę go używać w każdym pomieszczeniu i nawet w łóżku oglądać filmy. Polecam serdecznie

Witam! Ja w sierpniu kupilam Acer Aspire 3100 i jestem bardzo zadowolona. Kosztowal 2800, ale kupilam z oryginalnym windowsem. jesli chodzi o parametry to przede wszystkim pamięć operacyjna, w moim jest standard czyli 512 MB, ale zawsze można dokupić, jak będzie za mało, Procesor ile ma MHZ (ja mam jakas nowa generacje semprona specjalnie do laptopow, nie na rzekam, ale jeśli stać sie na droższego możesz poszukać laptopa z procesorem \"dual corp\", są dużo szybsze). W moim laptopie oryginalnie był dysk 100 MB, więc naprawdę dużo, wbudowana kamreka (bardzo przydatne, jak chcesz pogadać ze znajomymi) i mikrofon... Naprawdę polecam. To już chyba wszystko... Oprogramowanie Acer też niezłe, polecam oryginalnego windowsa, nic się nie chrzani i ściąga aktualizacje. Pozdrawiam

Gość to co polecasz
walduuus?

Gość misroslaw w
jezlei nadal rozgladasz sie zaczyms dobrym i w miare tanim to dzisiaj bylem w Vobisie i jest sporo promocji na bardzo dobre notebooki. Ju z za 3tys to kupisz sobie wypasionego lapka.

Gość Może Asus Acer Dell
Kup taki z pełnowymiarową klawiaturą, czyli szesnastocalowy monitor lub większy, pamięć ram minimum 2GB, XP windows, ostatecznie Vista premium ale wtedy 4GB RAMu. W sumie wystarcza prosty komputer np Asus za 2500pln.