Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj fuj fuj

smierdząca sprawa !!!!!

Polecane posty

Gość fuj fuj fuj

Błagam o pomoc - jak mam pogadać z kolegą z firmy - siedzi 3,5 metra ode mnie ...żeby się mył! Piszę już w rozpaczy bo nie mogę wytrzymać - otóż kolega zdejmuje buty i zakłada klapki i wtedy rozchodzi się odór skarpetek :( Dochodzi też zapach potu - ale nie taki że facet świeżo umyty się spocił- tylko taki słodkawy smród niemytego ciała :( Nie wiem czy reszta to czuje - jest nas 11 w pomieszczeniu - dość dużym , ale zapach czuć :( Dodam że jestem w ciąży - ten zapach czułam juz anim zaszłam , ale boje się że jak powiem o tym komus to powie że to przez ciąże mam wyczulony węch. Nie rozmawiałam z nikim z firmy , ale może ktos doradzi mi jak postępowac ?? Błagam!!!!!

Gość timbim
Na Twoim miejscu kupiłabym jakiś antypersirant, zakradłą sie wcześniej do biura i dyskretnie zostawiła na jego biurku..... Może mało subtelne, ale przynajmniej może by do gościa dotarło....

Gość hmm..hmm..
zależy na jakiej stopie jesteś z nim, ale mozna cos w żarcie powiedzieć. Jak wejdziesz do pomieszczenia do powiedz głośno: oo ale coś tu śmierdzi... to pewnie skarpetki naszego kolegi... Może się facet kapnie...

Gość timbim
tfu, literówka....antyperspirant, oczywiście.... dobre są np Gillette te w formie żelu....

Gość na kafe pisze sie smrut
idź na cionże tam ci pomogą:o

Nie rozmawiaj z nikim z pracy na ten temat bo jeszcze źle na tym wyjdziesz.Wszyscy czują ten zapach ale nikt nie zacznie.Może kup jakieś mydlo,żel pod prysznic dla faceta.Przyjdz do pracy przed innymi i połóż mu to na biurku.Do tego dołącz nowe ładne skarpetki.Może facet zrozumie.Jak inni to zobaczą,może będą jakieś uwagi i wtedy dotrze do gościa ,że nieświerzo pachnie.

Gość mkssis
wejdx do pokoju i spytaj niby zartem ktosie nie mył dzis bo strasznie smierdzi

Gość mokasyn ciotki Henryki
Otwieraj demonstracyjnie okno - jak ktoś powie, zamknij bo zimno, to odpowiedz, wolę jak jest zimno niż jak śmierdzi

Gość cud - miod
sam antyperspirant to malo, kup caly pakiet do higieny ciala: zel pod prysznic, szampon, dezodorant, paste do zebow. nie zapomnij o proszku do prania. powinno zadzialac :)

Gość timbim
Foleta, gorzej jak koleś się skapuje i za te prezenty będzie się czuł zobowiązany.....z nią umówić na randkę.....hihi

Gość ble ble ble bleeee
przecież antyperspirant nie rozwiąże problemu, facet musi zacząć się myć, dbać o higienę... na Twoim miejscu napisałabym kartkę z informacją mniej więcej tej treści:"proszę o baczniejsze zwracanie uwagi na higienę osobistą, pracuje Pan wśród ludzi, nie jest Pan sam w pomieszczeniubiurowym..." położysz mu to na biurku, albo włożysz do jakiejś gazety czy czegoś, do czego on zagląda nie będzie wiedział kto to, a może w końcu zrobi mu się głupio

Gość fuj fuj fuj
To mój kolega - nie jesteśmy bardzo blisko zaprzyjaźnieni ( nawet nie byłoby to możliwe z powodu tego smrodku) ale może ten pomysł z antypersppirantem nie jest zły - tyle że jeśli przyjdę do pracy pierwsza- będzie wiadomo kto mu zostawił "taki prezent" , musiałabym wyjść ostatnia jakoś tak...ale pracujemy do 17.00 - często dłużej ale ja za poleceniem lekarza mogę tylko do 14.00. Mam na biurku świeczkę aromatyczna i ją wącham. Niedługo przeprowadzamy sie do mniejszego pomieszczenia, musze pogadac z szefem aby posadził mnie gdzies z dala od tego kolegi. Ale do tej pory chyba się porzygam :(

Gość mokasyn ciotki Henryki
Oczywiście napisz na kompie i wydrukuj, żeby Cię po pismie nie poznał :P

Gość mkssis
tak to jest dobra rada

Gość timbim
haha rozmowa z szefem: : Panie prezesie proszę o przeniesienie do innego działu bo mam alergię na Pana Y".....

Gość ble ble ble bleeee
nic nie kupuj, tylko napisz tę informację na kompie i mu podłóż gdzieś, gdzie zagląda

Timbim---nie sądzę by facet chcial się umówić z babką w ciąży.:-) Fuj fuj---nie mam tu na myśli,że coś z tobą nie tak,chyba rozumiesz o co mi chodzi:-)

Gość ble ble ble bleeee
on nie może wiedzieć kto to zrobił, wiesz, ale ktoś, kto tak nie dba o higienę nie ma wstydu i jeszcze może się mścić... facetowi (takiemu niechlujowi) lepiej się nie narażać, wystarczy anonimowa informacja... Jak nie zrozumie, to palant... powinien spalić się ze wstydu a Ty nie daj po sobie poznać że coś wiesz, zachowuj się jakby nigdy nic:classic_cool:

Gość małgosia 123456789
Miałam taką sprawę z laską na studiach. Kupilismy jej antyperspirant i mydło, wsadzilismy to torby z listem, w którym poinformowalismy, z epo prostu od neij smierdzi i ŻYczymy sobie, aby tego uzywała . podziałało. Tobie sugeruję po prostu zrobić to samo, ale tylko z listem - połozyć go po prostu najego biurku, kiedy nikt nie patrzy.

Gość ceska
popros szefa o interwencje, w koncu to jego obowiazek zapewnic ci dobre warunki pracy

Gość dubidab
współczuję, do mojego biura raz w tygodniu przychodzi, starszy pan, na około 3 godziny....jak on śmierdzi....nie sposób tego zapchu opisać....czosnek, pot...Wszyscy to czują, nikt łącznie z moim szefem nie jest w stanie mu poziwedzieć, żeby coś z tym zrobił. Mnie, aż mdli...

Gość fuj fuj fuj
a w dodatku moja koleżanka z biura kiedyś miała z nim kopulację, i podobno on penisa też nie za bardzo myje :-o

Gość hihihioihi
zamów dostarczenie przez gońca tego antypersirantu i sarpetek i wtedy niebędzie wiedział od kogo, a jak dostanie przy wszystkich taki prezent to chyba zrozumie:-p

Gość ble ble ble bleeee
swoją drogą, to straszne, że w XXI wieku ludzie są tak zaniedbani i zapuszczeni brudem...:O szczególnie faceci..., ja tego nie rozumiem, jak można się nie myć...:O

Gość małgosia 123456789
To bardzo mądre z tym dostarczeniem - ja bym to nawet poczta wysłała do neigo, z adresem nadania z twojej firmy , beznazwiska - to powinno podizałac.

Gość mokacyn ciotki Henryki
Ale z adresem wydrukowanym z komputera i miejscem nadania nie tam, gdzie mieszkasz. Najlepiej na tej poczcie, która Wm dostarcza listy.

Gość małgosia 123456789
Oczywiscie, ja uwazam, ze adres moz ebyc spokojnie wydrukowany z kompa, a poczta nadania jakaś bliko miejsca pracy, nei miejsca twojego zamieszkania. a jesli to paczka to zawsze mozna poprosić , zeby twój facet wypisał druk, zeby to nie był twój charakter pisma.

Gość kup po prostu
ten zapach briss lub coś innego ale taki co się podłącza do gniazdka naprawdę dobrze pachnie i intesywnie..mam nadzieje ze sie jakoś tym poratujesz:)

Gość małgosia 123456789
Oj,, nie , nie ma nic gorszego niz jakis lesny czy kwiatowy zapach wymieszany z odorem czyichś skarpet - przeciż ona jest w ciazy

Gość fuj fuj fuj
Po prostu to ....bardzo przykre że młody zdrowy mężczyzna nie dbał o siebie. Przecież dbanie o własną higienę osobistą to podstawowa zasada pozwalająca przebywać wśród ludzi. Ja mam problem ze stopami ale kilka razy dziennie zmieniam skarpetki, używam soli do stóp, zainwestowałam w etiaxil. Mój mąż jak zobaczył ten arsenał to zapytał po co mi to skoro moje stopy sa swieże i pachnące- no właśnie, bo o nie dbam! Pracuję z ludźmi, szanuję nosy innych i swój :) Czyli można!