Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj fuj fuj

smierdząca sprawa !!!!!

Polecane posty

Gość mokasyn ciotki Henryki
Ale problem w tym, że ona jest w ciąży - ja też jestem i wiem, że te brisy gniazdkowe sa zbyt intensywne nawet na "jedynce" i zawsze mi się od nich żygać chce :-0 No chyba, że nie masz problemu z innymi zapachami niż niemyte cielsko opyplusa ? :)

Gość ble ble ble bleeee
jesu...., to straszne, że tyle brudasów wokół nas...:O najgorzej bywa w autobusach, czasem aż słabo mi się robi..

Gość ceska
wspolczuj Ci, ja gdy bylam w ciazy to musialam wysiadac co kilka przystankow z autobusu, nie wytrzymywalam tego smrodu.

Gość ble ble ble bleeee
brissy i inne temu podobne nic nie dadzą na dłuższą metę facet musi po prostu zacząć dbać o higienę jedyna rada a żeby tak się stało, powinien się nieźle zawstydzić, pomysł z tą paczką jest super, więc może dzięki takiemu "prezentowi" trafi do niego, że o czymś zapomina......:O

Gość mokasyn ciotki Henryki
a jesli teraz nie masz smiałości - wiesz, święta idą, zajączek, prezenty ... :D:D:D

Gość ble ble ble bleeee
hehe, dobre!!!!:D:D:D:classic_cool:

Gość Alexandra_Zgorzelec
a ja bym przytargała do pracy wielką beczkę z końskim łajnem ten smród skutecznie "zakryje" tamten :-) co prawda można tu zarzucić, ze rozwiązując jakiś problem - tworzy się inny ale na razie nie mam dobrej odpowiedzi na ten zarzut :-o

Gość tylko wazne jest w tej paczce
Zebyś oprócz przysłania mu dezodorantu i mydła, koniecznie dołaczyła jakiś na kompie napisany liscik, taki urzędowy:D, ze prosi się pana takiego i takiego o zwrócenie wiekszej dbałosci na higienę osobistą i stosowanie sie do jej zasad , gdyż w obecnym stanie kontakt z nim utrudniony jest przez nieprzyjemny i przykry dla wspólpracowników i klientów zapach . I podpisz to jako twoja firme , bez zadnego nazwiska - to mu w pięty powinno pójsc.

dodaj, ze zalaczonych produktow nalezy uzywac DWA razy dziennie (bo skonczy sie na tym, ze uzyje raz i uzna, ze jest ok), a ubrania nalezy prac w zalaczonym proszku do prania :D

Gość fuj fuj fuj
Hmm sprawa z liścikiem chyba jest dobra- po prostu wyślę mu maila z prywatnego konta które sobie utworzę specjalnie na te okazję :) Zgadza się z tymi sprejami typu Brise i inne - mają bardzo ostre zapachy i głowa od tego boli- więc lepiej niech gośc się myje :( Przecież nie wymagam tak dużo- zwykłej podstawowej higieny!! Po prostu nerwa mnie złapała bo ten "zapaszek" jest tu odkąd kolega się pojawił - od kilku miesięcy.

Gość fuj fuj fuj
sprawa jest o tyle delikatna że to nasz wspólny kolega- w grupie panują raczej koleżeńskie relacje - nie jest sztywniacko i smętnie, więc sprawa tym bardziej delikatna. Zaprosiłam z góry moją koleżankę z innego działu i kiedy przyszła zapytałam ją czy coś czuje. Odpowiedziała że tu śmierdzi :) Więc nie są to moje ciążowe fanaberie. Wyraźnie poczuła syndrom "stojących skarpet"

Gość fuj fuj fuj
jesteście Kochani że mnie wysłuchujecie! Dziękuję za wszelkie rady. Chyba zacznę myśleć o tym liście poważnie- jesli nie poskutkuje to napomknę szefowi o sprawie- siedzi w tym samym pomieszczeniu, ale duuuużo dalej od Pana Śmierdziocha niż ja i w tym cały problem - aby mi uwierzył , bo smród najgorszy taki do 4 metrów :( Najwyżej po przeprowadzce szef sam będzie się dusił w oparach skarpet - jak zostaniemy stłoczeni w małym pomieszczeniu latem.

Gość fuj fuj fuj
Nowe wieści - jesteśmy po przeprowadzce. szef nei zgodzil się abym siedziała tam gdzie chcę i posadził gościa koło mnie :( po prostu mam dość- kupiłam na biurko odświeżacz powietrza ale to nie daje takiego efektu jak bym chciała. Co mi pozostaje? napisanie anomima do kolegi? raz nei smierdziało - umył sie chyba więc to nei sprawa chorób skóry czy jakis medykamentów tylko...higieny. No kurka bo sie wkurze i wydre na szefa.

Gość pafnucyy
up

Gość dizel
jak bedzie wychodzil z pracy to zapytaj czy idzie juz,jezeli odpowie ci ze tak to powiem mu jaka szkoda tak fajnie smierdzialo ;P