Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem o co chodzi_

mam stan zapalny pochwy, ale lekarz nie potrafi mi tego wyleczyc

Polecane posty

ja ja tego nie lubie-w temacie juz wszystko omowione i przedyskutowane a wlaza takie i pisza na pomaranczowo \"zmien lekarza\" no gratuluje wypowiedzi-taka rozwinieta, przemyslana, gleboka i pelna troski :-P

Gość kuropatffa
Kassjopea,czy możesz dokładniej opisać kuracje czosnkową,jeśli można to ze szczegółami typu-ilość,czas i na co pomaga-z góry dziękuję.

to był 1 ząbek czosnku, przyciety na końcach, nawleczony na nitkę wsadziłam go jak tampon i potem za tą nitkę wyjęłam wsadziłam 1 tylko na 1 noc i pomogło, lekko szczypało trzeba uważać, zeby nie przyciąć ząbka za bardzo bo wtedy leci z niego duzo soku i mocno szczypie przez cały dzień unosił się za mną czosnkowy zapach niestety, ale potem to minęło podobno jak stan jest nieciekawy to można uzywać 3 dni tego na dzień i na noc za każdym razem swieży ząbek sa tez jakieś kapsułki czosnokwe do kupienia w aptece mozna też robić jakies tampny - moczyć w wodzie z czosnkiem, ale nic bliżej nie wiem, to wszytko tam bylo na tym chamsko skasowanym topiku !!!

hej, dziewczyny, dziekuje wam bartdzo za zainteresowanie moim topikiem .Z tego,co wiem to czosnek jest na grzybice, jesli jej nie mam to nie wiem czy jest sens stosowania go. Ide do tego lekarza jeszce raz w kwietniu, po tamtej wizycie zdecyduje czy go zmienic, Ta sparwa ciagnie sie prawie rok, to dla za dlugo, by pozwolic sobie na czekanie i szukanie leku ktory mi pomoze, bez wlasciwie wiedzy co to tak naparwde jest.Boje sie,ze zmieni sie to w jakis stan zlosliwy.W koncu to szyjka maciciy o ktorej sie teraz glosno robi. Poki co kupuje gynalgin. dzieki 🌻

Gość kuropatffa
Dzięki bardzo jeszcze raz.mam nadzieję,że nitka się nie urwie...jak kiedyś ta od tamponu,ledwo ją wygrzebałam:-)

Gość kuropatffa
A na stany zapalne,bo głównie o to mi chodzi...

Gość kuropatffa
jak się robi te niebieskie kwiatki?

wpisujesz w kwadratowy nawias bez spacji slowo KWIAT , mozna malymi litermaim ;)

Gość kuropatffa
[kwiat kwiat kwiat] :-)

Gość kuropatffa
{kwiat}

Gość kuropatffa
🌻

Gość kuropatffa
nareszcie:-)

czosnek jest intrygujacy i ma dzialanie dodatkowe-rozwiazuje problem wstrzemiezliwosci seksualnej na czas leczenia bo jaki facet to wytrzyma :-P