Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wredna Babajaga

Bledy w topikach

Polecane posty

ja nigdy nie wyzywam kogoś od kretynów za to jakie robi błędy :P :P najwyżej za sens tego co napisał :P

Szaleniec,,wierz mi,ze ja bym cie nie wyzwala :) Tez znam osobe,ktora ma z tym problem,,potrafi napisac \"jusz\" lub \"tesz\" ,ale to jej sprawa,, Denerwuje mnie tylko jak wchodze na glowne forum i patrze jakie topiki sie pojawiaja,a w nich co 5 ma jakies \"szwedzkie bledy\" Jesli juz ktos chce zrobic swoj topik to niech to zrobi jak sie nalezy. I tyle :)

Gość Dla mnie również
błędy w topikach i w niektórych wypowiedziach są nie do przyjęcia. Czasami trzeba się nieźle namęczyć żeby zrozumieć czyjąś wypowiedź.

szaleniec rumiany oj na literówki można poradzić :P ja na ten przykład zanim wcisnę wyślij odpowiedź zawsze sprawdzam czy nie ma literówek i jesli zauważę to poprawiam i wysyłam poprawione ;) ;) tylko trzeba chcieć ;)

Gość bialystok
babo jago czy jakos tak moja mama zawsze mowila (pochodzila ze wsi i strasznie mowila hehehe) mow tak aby cie zrozumieli prosto i krotko zrobilam w tytule duzo bledow ale jakos osoby ktore odpisaly zrozumialy o co mi chodzi :) czyli nie poczulam sie glupio :) aha z moja strona humanistyczna jest wszsytsko ok staram sie porpostu pisac szybko i chyba moje mysli nie nadazaja przez to zjadam lierki i robie bledy hehehehehe

Gość maniakalna Kasia
wredna Babajaga ---------> ja wiem o co Ci chodzi ale nie denerwuje mnie to tylko rozśmiesza wchodze na jakiś topik i widze, że jest o czym innym niż myslałam - przez literówkę w tytule :)

no wlasnie,,:) Czasem trzeba niezle sie nameczyc zanim rozszyfruje sie czyjas wypowiedz :) I nie mowie tu ortografi,,bo to znaczenia slowa nie zmienia,,ale wlasnie te literowki 😠 Dlaczego nikt nie czyta tego co napisa zanim wysle??l?? Przeciez to mozna poprawic i nie byloby problemu :)

Gość przenieś się tam
;)