Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wredna Babajaga

Bledy w topikach

Polecane posty

Zauwazcie ile jest bledow w topikach,, Ktos zaklada temat i robi w nim blad!! Doprowadza mnie to do wscieklosci!! Czy was to nie razi??

Gość ryszarda_P
A u ciebie w topiku nie ma błędów??

Gość a ja bede robic
a ja ówielbiam bledy i sanóje tyh ci je robia:D:D:D i sama bede robić zaWSZE

Gość bialystok
jak cie to tak drazni to nie czytaj i juz ludzie nie siadaja po to przed kompem zeby spr swoj poziom ortografi itp itd tylko pogadac nie jestesmy w szkole wyluzuj

Gość a ja bede robic
mam czrne nicki i tez robie bledy i bede robic bo jelóbie bałdzo

Boshe,,nie chodzi o glupie przecinki,,,zawsze robilam 2 ,a czasem 3 :p:p Chodzi o to,,ze jak mozna zalozyc temat,,i zrobic w nim blad?? Przeciez to swiadczy o osobie,ktora go zaklada :):)

nie jesteś w szkole i nie jesteś nauczycielem od oceniania innych. nikt tu nie przychodzi uczyć sie ortografi i siedzieć ze słownikiem w rece jak ci sie nie podoba to nie zwracaj na to uwagi i już

Gość bialystok
moze zeby u mnie na klawiaturze bylu ż ź ó ł to bym pisla a tak nie che mi sie :) i juz

a co to za różnica czy ktoś robi błąd czy nie lepiej żeby życiowych błędów nie robił, a ortografia to pikuś koham bledy i bede robic jórz teraz

Babojago ---> użyte przez Ciebie słowo BOSHE też jest błędem bo to bynajmniej nie jest po polsku :O :O :P :P

ehhh,,widze,ze z wami sie nie da pogadac :O Ja o kozie,,wy o wozie :O ok,,teraz mnie zwyzywajcie jak tak bardzo chcecie,,przeciez po to tu weszliscie :) Zapytalam tylko czy was nie draznia bledy w topikach,chodzi mi o tylut ,nie o cale tasiemcowe wypowiedzi,,wtedy mozna zrobic niechcacy jakis blad. Ale wy nawet nie staracie sie mnie zrozumiec,tylko od razu nawrzucac jak swini do koryta,czy ja tez taka idealna jestem. Nie,nie jestem idealna,nigdy nie bylam i nigdy nie bede. Ale jesli zakladam topik,to staram sie to zrobic starannie. I tyle .

Okej zrobiłaś błąd w tytule napisałaś BLEDY zamiast BŁĘDY a podobno masz polską klawiaturę :O :O :O :O :O będzie ?? :P

Teoria U mnie nie ma bledu Nie mam polskiej klawiatury i nie umiem zrobic polskich znakow. to z wypowiedzi powyzej. Czytaj dokladniej :):)

ja jestem dyslektykiem i wiecznie jestem obrażana z tego powodu na kafe a niby czemu skąd tacy ludzie mogą wiedzieć czy ktoś kto robi błędy jest idiota tumanem jak tak można😠 to nie jest inteligencja z waszej strony tylko ......zresztą brak mi słów na ludzi którzy notorycznie obrażają innych. a ja będe te błędy robić i już bo je koham nad rzycie

a mnie np bardziej od błędów ort drażnią literówki :O bo ja rozumiem, że ktoś może robić błędy ort nieświadomie bo sama mam brata , który własne imię potrafił napisać małą literką ehehehhe ale literówki świadczą o tym, ze ktoś pisał z pośpiechem i niechlujnie i po skończeniu nie raczył nawet rzucić okiem, czy to sie da przeczytać czy nie :P no i oczywiście nie mogę patrzeć na słowa typu BOSHE, JUSH, KOFFUSIAM itepe oraz styl pisania jaki reprezentują 13 latki czyli CzEśĆ dZiEwCzYnKi :O :O :O

teoria, ja wlasnie o tym mowie,nie mowie o ortograficznych ,tylko o literowkach. Wyzej podalam przyklad topiku bialystoka. Wlasnie,w pospiechu,niechlujnie i napewno nie rzucil okiem na to co napisal zanim wyslal,,,,:O A Boshe,,napisalam,bo juz mi rece opadly jak zobaczylam,ze ja o kozie ,a wy o wozie :):) ZE nawet nie probujecie mnie zrozumiec :):)