Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicie...

Szacunek do kobiet...

Polecane posty

Gość co o tym myslicie...

przeciez wielu facetow traktuje kobiety jak mieso, a one toleruja to. Chyba wazniejsza jest kasa, lub jakies cechy charakteru czy wygladu. Zazwyczaj dobry bajet to podstawa. Tacy kolesie najczesciej zdobywaja kobiety.

Gość to nie ja to ona z nim
dzis nie myslimy za niskie cisnienie :o🖐️

Ci ktorzy nie szanuja innych, przewaznie nie szanuja tez siebie, wiec chyba prosta sprawa?

Gość bierz lykaj do woli
nie wiem z kim masz odczynienia lae ja od malenkosci przebywalam z facetami 4 braci on nie sa (nie wszyscy) ludzmi bez serca nie zapominajmy dlaczego maja trektowac nas jak bostwo jak cos idealnego i wogole chcielamysmy rownouprawnienia to mamy :P ja nigdy nie narzekalam ze ktos mi drzwi nie otworzy bog dal mo dwie rece wiec sama se moge otworzyc lubimy byc podziwniae tak sie uwaza wiecx jak facet zaczyna nas podziwaic to myslimy oo podrywacz wielki mysli ze taka latwa jestem nikt nie mysli o nas jak o miesie same stwarzamy takie pozory jestem ze swojim facetem juz 3 lata i nie pamietam kiedy mi otworzyl drzwi przed mna dal kwiaty ale ja wiem ze mnie kocha bo kiedy przychodze padnieta z pracy on stawia przed mna obiadzik i mowi odpoczni sobie ... po co nam inne okazywanie uczuc

Gość po wypowiedzi
bierz i lykaj do woli przychylam się do opinii o niskim ciśnieniu :-0

Gość .m.m........
wiesz jak ja przez to ze nie do konca hmmm myslalem otworzylem drzwi do pociagu i nie przepuscilem jakiejs kobiety, a raczej baby :-) to ona powiedziala co za kultura osobista

Gość bierz lykaj do woli
wlasnie o to chodzi ze czasami nie wiesz czy nie pomyslisz moj kiedys facet jechalismy autobusem chcial pomoc kobiecie z wozkiem wysiasc z autobusu to ta go opierdolila ze czego pan rusza chce pan zeby sie przewrocil i od tej pory nie pomaga kobietom z wozkami jedna zechce zebys otworzyl inna nie :)