Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoli-inka

smutny dzień...

Polecane posty

Gość karoli-inka

straszny dziś dzień... od samego rana mnie głowa boli i nic sie nie chce... miałam okropny weekend, taki, że "nie podchodzić, bo pogryze"... a teraz ciąg dalszy, ech niech ta pogoda już przyniesie słońce...

Raz jest gorzej a raz lepiej. Ale pamiętaj,żeby mogło być lepiej musi byc gorzej. Jutro będziesz się uśmiechać-zobaczysz :)

Gość karoli-inka
no wlasnie się sama zastanawiam czy to kwestia tego, że jakoś tak jest, czy to ze mną coś nie tak :/

Gość suuunnny
No właśnie! :) Najlepiej po prostu zrób coś dobrego dla samej siebie i od razu poczujesz się lepiej, a przy okazji jakieś witaminki (np Vitaral) zamiast kawy - do śniadania i zobaczysz, że wiosna sama przyjdzie do Ciebie! :)

Gość elka24
oooo! :) ja wlasnie zarzywam vitaral na wiosne. maja teraz nawet specjalne "wydanie" witaminek dla osob szczegolnie przemeczonychy - vitaral premium. chyba tylko dzieki nim moje oczka jeszcze nie padly od kompa ;) i jakos sie trzymam. pozdrawiam słonecznie i nie daj sie! :)

Gość agagaga
hehe vitaralek premium na pewno ci pomoze :)...dodatkowo wyhyl czasem glowke na slonko i jedz cytrusy, bo poprawiaja baaaaardzo samopoczucie :(

Gość agagaga
mialo byc :D