Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olliwkia

CO MAM ZROBIC?

Polecane posty

Gość olliwkia

Gość olliwkia
mam faceta od miesiaca i ostatnio weszlam na fotka.pl on ma tam swoje fotki i zobaczylam jego komentarze pisze z laskami zamienia sie numerami gg plakac mi sie chce oklamuje mnie co ja mam zreobic?

Gość guguug
zmienic faceta

Gość julka4444
Po pierwsze porozmawiaj z nim szczeze i na spokojnie, bez nerwów, stresu i krzyków. To jest chyba jedyna rada na to wszystko... Pozdrawiam i trzymaj sie ciepło.... ps. Ja chyba dała bym sobie z takim kolesiem spokój...

julka ma rację:-( tylko nie daj się oczarowac na piekne słowa to zabrzmi okrutnie ale to \"tylko\" miesiąc dasz radę jesli okaże się tym okropnym facetem:-( Trzymaj się

Gość olliwkia
chce mi sie plakac czuje sie strasznie kocham go i nie moge sobie z tym poradzic co robi

Gość taki koleś to skarb
towarzyski, komunikatywny ,interesujący (tyle babek do niego pisze). Nic dziwnego ,że go KOCHASZ !

Gość mysiaczka
taki chlopak to chlopak tez dla innych dziewczyn chyba musze mu sie nie podobac skoro takie cos robi:(

Gość ja bym najpierw pogadała
ale gdyby się okazało ze mnie oszukuje to bym rzuciła. Miałam podobną sytuacje, tak od niechcenia wwaliłam jego adres email w google i mi znalazlo stronke czata zjego miasta, na ktorej byli użytkownicy, ich adresy email i itp. I przy jego adresie był tekst w stylu" super laski piszcie do mnie" coś tam coś tam. Nieźle się zdenerwowałam, bylismy juz ze soba jakies 2-3 lata i tu takie cos. ALe pogadałam z nim i sie okazało, ze on nawet nie wiedzial o co chodzi, potem zobaczyl ta stronke i się okazało ze to stara historia, jak mnie jeszce nie znał i mial jakies 16 lat. napisał do admina o usuniecie go z tej bazy i wszystko sie dobrze zakończyło.Wiec i tobie życzę happy endu:)

Gość olliwkia
tak ale popatrzylam na daty i godziny o ktorej pisze to np.ze mna sie widzial o 21 a o 22 dawal komentarzyki i pisal z tymi laskami jest mi bardzo przykro normalnie jestem zalamana a ja mu tak ufalam ale gupia jestem JA nie on tylko ja

Gość olliwkia
najgorsze jest to ze on mnie wyciagnal z depresji dal mi taka sile i wiare dlatego mi smutno w dodatku od tygodnia nie ma czasu dla mnie to wszystko mnie przytlacza

Gość Na twoim miejscu
w rozmowie bym mu powiedziala co myslę o takich facetach i jaki mam stosunek ... Znacie się niedawno więc moze lepoiej powiedziec mu ogólnie, a nie tak personalnie, bo moglo tak być, że on robił to przed poznaniem ciebie ..., a teraz bedzie wiedzial, że musi to zmienic :)

Gość Po miesiacu juz
go az tak kochasz / Nie przesadzaj

Gość mysiaczka
ale on to pisal do tych lasek jak muz chodzil ze mna!!!moze nie kocham go ale czuje cos silnego do niego wlasnie dzwonilam do niego oczywiscie nie ma dla mnie dzisja czasu

Gość Jak do niego
dzwonilas i nie ma dla ciebie czasu to wniosek jest jeden, nie zależy mu na tobie tak jak tobie na nim ... a poza tympodstawowa zasada NIE NARZUCAJ SIĘ, nie dzwoń, nie zmuszaj go do niczego ... wszystko z czasem, nie poganiaj :)

Gość a czego ty szukałaś na
fotka.pl ? :)