Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinah

Fryzjer w Białymsoku - koki ślubne

Polecane posty

Hej dziewczeta, jakiego fryzjera polecacie w Białymsoku, który ładnie i profesjonalnie uczesze mnie do slubu (chodzi mi o klasyczny niski kok - mam długie grube włosy) Prosze pomózcie

Gość Abstrakcja na maxa
Dzieki za fryzury, ale ja pytam o fryzjera godnego polecenia, który zrobi mi fryzure taka jak chcę

Gość Wedding Planner
Irena Kozieł-wizażystka Dobór kolorów do urody klienta, opracowywanie palety kolorów. Makijaże: ślubny, wieczorowy, fashion, sylwestrowy i inne. Korekty niedoskonałości, kamuflaż zmian chorobowych (np.: rumień, bielactwo, trądzik i inne), Indywidualna nauka makijażu, szkolenia z zakresu wizażu. Henna, regulacja brwi, manicure, malowanie fantazyjne. Dojazd do klienta bezpłatny. Serdecznie zapraszam Wasilków, Białystok tel. 696 426 320 e-wizaż Dobór kolorów do typu urody. Makijaże - od naturalnego do ślubnego i wieczorowego - także dla Pana Młodego lub do wystąpień publicznych. Indywidualna nauka makijażu. Sprzedaż kosmetyków. Pokazy makijażu i kosmetyczne. Białystok tel. 48 603 501 715 AFRODYTA Salon urody Kontakt: tel. 085 664 09 71 Adres: ul. Pietkuna 5 lok. 8 Białystok Swoim Klientom oferujemy: - Fryzury okolicznościowe - Strzyżenie męskie, damskie, modelowanie - Farbowanie, farbowanie odrostów - Koloryzacja odświeżająca - Baleyage - Ondulacje - i wiele innych.... Pozdrawiam