Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona..30//

poszukujemy drugich połówek

Polecane posty

Gość mijami
Witam, tez bym chciała sie dołączyc do topiku, 27 lat, blondynka, Białystok:)

Gość samotna trzydziestka
Witjacie, mijami zapraszamy do naszego.. kółka różańcowego hihi żartowałam :)) Miło nam Cie przywitać w naszym gronie :) Ona no widzisz.... moze fajna znajomośc z tego sie rozwinie :)

witaj \"samotna trzydziestka \"-->>wszystko mozliwe ze ciekawa znajomosc sie rozwinie:)....poczekamy zobaczymy:)narazie to tylko wczoraj z nim rozmawialam, a poza tym to tylko pomylka z jego strony ;)moze mila

hej poloweczki...wiosna nastała a nikt chyba nie chce sie zakochac???co z wami sie dzieje?jak tam niedzielne spacery i wypady???

Gość hellooooooooooo
ja mam poloweczke, ale bardzo daleko i czasem czuje sie samotna, moge sie dolaczyc??? :)

Witajcie, dawno mnie tu nie bylo. jak przygotawania do Swiat? Wyjezdzacie gdzies dziewczynki?

Gość alpine a 310
Tutaj jest zbyt "babsko" te zdrobnienia, słodkości :D to zniechęca wielu facetów. Trzeba raczej uczestniczyć w jakichś konkretnych dyskusjach aby mieć możliwość kogoś zauważyć. Siedzicie tutaj jak w jakimś zamkniętym pokoju na babskiej nasiadówce. To raczej nic nie da...

Gość misiaa20
witajcie ja tez jestem sama i szukam swojej poloweczki moze mi pomozecie

Gość Nicola 19 latek
brunetka;) wpisuje sie;) buzki"*🌼

Aha... Zapomniał bym... Mieliśmy napisać skąd jesteśmy, ile mamy lat i kogo poszukujemy... no to - Warszawa, 26, kobiety, która mnie zaciekawi :)

Gość Nicola 19 latek
Elbląg,19 lat, szukam mężczyzny na Dobre i na Złe ;)

Gość karykaturzysta
poznam kobiety z małopolski

Gość misiaa20
jestem w Warszawy 20 latek

Witam :). Szkoda że te święta już minęły, chociaż dla żołądka na pewno lepiej :). Mimo wszystko miło było spotkać sie z dalszą rodzinką. Pozdrawiam :).

Gość uno
Dzień dobry, Dziewczynki! Czy mogę się dołączyć? 30 latek po AWF, szatynka (czy tam brunetka-nigdy nie odróżniam ;) ) a święta-z rodzinką. Milutko, cieplutko... ech........czas wracać do rzeczywistości... pozdrowionka!

Gość uno
30-latka oczywiście :D sorki!

Witam:)...a więc-JA- 31-latka, mocno puszysta, niebrzydka,Górny Śląsk:),,,są jacyś wielbiciele?:)pozdrawiam wszystkich samotnych i spełniających się w szczęśliwych związkach także:)

Gość 30 supermamusia
widzę, ze na tej stronie jest NAS wiele, czyli My kbiety koło 30, fajnie, ze nie jestem sama (chodzi o fakt bycie na tej stronie), jestem 4 lata po rozwodzie, fakt było bardzo źle, nie było zrozumienia, ale za to była agresja (nie z mojej strony). Mam fajnego synka, on tak jak ja potrzebujemy kogos , kto by nas pokochał, komu moglibyśmy zaufać oraz z kim wzajemnie moglibyśmy sie opiekawać, spędzać wspólnie wolny czas- nie wiedziełam, ze wolny czas moze byc tak ważny, choć czasami potrzebujemy chwili dla siebie (jak kazdy). Często widzę jak syn aż lgnie do moich znajomych kolegów, bo tak brak mu taty, który nie potrafiił dla niego poswięcić czasu przez 7 lat, to jest naprawdę przykre. tak jak każda z Nas chciałby poznać Kogos, kto by na nas zasługiwał, jestem jedną z nich, przychodzą takie chwile, gdzie chciałoby sie przytulić, czy przelać złość minionego dnia (pozalić się) a tu nie ma i nie ma...Przykre to jest bardzo, przychodzi czas świąteczny a tu sama, owszem są znajomi ale oni maja właśne rodziny(smutek jest ogromny)... CZekam takk jak Wy na kogos kto ma jakieś wartosći, kto szanuje, kto potrafi kochać miłoscią nie toksyczną. Moze ktos da znać............

Gość Aniulka28
Jestem 28 letnia kobieta ktora szuka drugiej polwki. Nie dawno zakonczyl sie moj zwiazek i wiem ze nie potrafie zyc sama. Bycie sama jest okrponym uczuciem. Nadszedl juz ten czas ze jestem juz gotowa by poznac naprawde kogos kto pokocha mnie taka jaka jestem i rowniez kogos kochac bo to milosc odwzajemniona daje nam najwiecej szczescia i to ona nas uskrzydla. Mam 28 lat, jestem niska, szczupla drobna osoba. Nie lubie pisac osobie gdyz najlepiej oceniaja nas inni jesli jest to zupelnie obiektywne. Poprostu trzeba mnie poznac. A szukajac kogos czy mam jakies wymagania trzeba zaznaczyc jedno ze nie ma ludzi idealnych, kazdy z nas ma wady i zlaety i to wlasnie sztuka w milosci jest pokochanie kogos z tymi wadami i zlaetami a potem mozna nad wszystkim pracowac pod wraunkiem ze jest sie swiadomym swych wad. Szukam mezczyzny niskiego i szczuplego w wieku od 27 do 31.Nie bede ukrywac ze lubie u mezczyzn zgrabny tyleczek :) Prosze piszcie jesli jestescie zainteresowani powzanie. Moje gg 5610038

swieta maja to do siebie, ze kazdy z nas kto jest samotny odczuwa brak tej drugiej poloweczki, chociaz ja nie chce narzekac, bo moja rodzinka jest spora i jak sie razem spotkalismy to wcale na nudy nie narzekam....poprostu tylko np moja siostra z mezem i dziecmi przyjechala, brat z zona a ja sama....no moze nie sama bo mieszkam z rodzicami, ale tak naprawde to powinnam no moze nie powinnam ale moglabym tez przyjechac do rodzicow np z jakims milym kolega:)

Witajcie :) Witajcie :). Coraz nas wiecej ;). A ja mam pytanie z innej beczki, czy korzystalyscie kiedykolwiek z oferty biur podrozy dla singli i jesli tak, czy byluscie zadowolone? Pozdrawiam i zycze milego dnia!

witajcie no ja jeszcze nie korzystalam...zawsze znajda sie jacys znajomi ktorzy dolacza do mojej wyprawy albo ja do ich wyprawy

Gość --ania28
czesc wszystkim poloweczkom ja tez jestem sama...moze wspolnie z wami zastanowie sie jak poznac poloweczke??

Gość aniulka28
To gdzie poznac te nasze brakujace poloweczki drogie kobiety?Macie pomysly to piszcie