Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomadka mazidelko

Kto mi doradzi dobry nawilzajacy balsam do ust?

Polecane posty

Gość pomadka mazidelko

Do tej pory uzywalam AA Cappucino,inne jakies-ale usta byly wcale nienawilzone tylko swiecace.Moim problemem sa zawsze spierzchniete,wyschniete,z skorkami usta.Pomocy!:D

Gość halinkazmlynka
najlepszy balsamik na usta to kremik Ziajka ten z serii dla dzieci REWELACJA! codziennie go nakladam na usta i przez caly dzien mam mieciutkie nawilzone usta Super!

Gość halinkazmlynka
przetestowalam juz chyba wszystkie pomadki do ust jakie tylko sa nawilzajace i to wszystko pic na wode a Nivea to juz szkoda gadac

Gość super jest pomadka
MELISA Uroda, w Naturze po 3,99zł:)

Gość katkaa
Carmex lub blistex!

Gość tisane jest swietny

Gość nie ma sensu
zgadzam sie, nivea jest gowniana, wogole nie nawilzaja, a na zime to juz wogole odpada; melisa jest dobra; obecnie mam chapstick sa niezle

Gość super jest pomadka
a gdzie kupujesz chapstick?

Gość chapstick można kupić w
aptece bez większego problemu. Jak dla mnie jest przereklamowana, mi nic nie pomaga:(

Gość super jest pomadka
mówisz, że przereklamowana?:( a cenowo ?

Gość karolcia26
La Roche-Posay Ceralip albo Tisane. Jednak La Roche trochę lepszy.

Gość nie ma sensu
chapstick chyba z 10 u nas, ja kupowalam za granica 1 euro

Gość dotty
Dla mnie najlepsza jest wazelina. Świetnie chroni usta przed wysuszeniem i pękaniem (męczyłam się z tym problemem kilka lat, moje usta to była masakra :O odstające, suche skórki, brrrr). Tak więc polecam :) W razie czego niewiele stracisz, bo to taniocha jest :P

Gość super jest pomadka
dzięki:) to trochę drogo jak na pomadkę "taką se";)

Gość chapstick można kupić w
ja kupiłam za niecałe 9 zł w pierwszej lepszej aptece. Wiesz, nie wiem, czy ona jest 'taka se' bo sporo osob ją chwali, moja siostra np. ją uwielbia. Może to moje usta są tak nienasycone:) Nie da się ich nawilżyć i chapstick tu nawet nie pomoże, a na noc jeszcze kremem smaruje:( Aha i jeszcze jedno - truskawkowa delikatnie barwi.

Gość gdzie mozna
kupić melise??

Gość iiiiiiiiiitam
najlepsza na swiecie jest wazelina kosmetyczna Ziai koszt ok. 2,50

Gość jekie to trudne
' MELISA Uroda, w Naturze po 3,99zł ' - wystarczyło się cofnąć kilka wpisów wyżej.

Gość kusz
używałam kiedyś carmexu ale zdecydowanie lepsze są balsamy z myeos.pl Mają balsamy o różnych zapachach, kazdy zawiera olejek jojoba, masło shea oraz witaminę E, która jest naturalnym przeciwutleniaczem. Pozbawiony jest glutenu, parabenów, ftalanów oraz wazeliny. Posiada właściwości odżywiające, regenerujące i antybakteryjne. Zapewnia ustom długotrwałe nawilżenie i widoczne wygładzenie oraz wysoki komfort użytkowania. pozostawia na ustach delikatny połysk i smak - bez uczucia lepkości, czego bardzo nie lubię jak wieje i przyklejają mi się do ust włosy

Gość gość
Oriflame Krem uniwersalny czy jak to sie nazywa. Nie jestem zwolenniczką tej firmy ale akurat to im sie udało. Chyba najlepsze ze wszystkich które miałam wcześniej

Gość gość
Mam problem, zawsze jak używam balsamy nawilżające do ust pojawia mi się opryszczka. Ne wiem dla czego tak, węce staram się nie używać balsamów, tym bardziej Nivea. A żeby nawilżyc usta, dać im wydłąd bardziej zdrowszych zaczęłam stosować maseczki do ust (http://www.margotbeautysolutions.com/pl/sklep/kolagenowa-maska-do-ust/). Polecam, szczególnie dla osób które maja ten sam problem co ja.

Gość gość
Balsam pielegnacyjny do ust spf 15. Świetny, waniliowy. Usta całkowicie inne i wcale nie jest tak, że co chwilę trzeba używać tego powtórnie. Nie mam żadnych problemów, usta cały czas wyglądają super. Co jakiś czas ponownie nakładam balsam.