Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominita19

Kącik tegorocznych maturzystek-ów , luźne pogaduchy o szkole i nie tylko

Polecane posty

Gość Dominita19

Witam postanowiłam założyć taki topic w celu wymiany różnymi doświadczeniami itd :) kto się przyłącza ?? 🌼

Gość andzitaa
hej ja jestem tegoroczna maturzystka chetnie sie przylacze:)

Gość Dominita19
:) fajnie ,że doszłaś :) kurde u nas w szkole teraz tak piłują ,że brak słów nie mam czasu "prawie" na nic :) nie wiem moze do kiedy wystawiaja oceny ?? :) skoro idziemy 10 po świętach

Gość Dominita19
miało byc nie wiesz :) ?

Gość Dominita19
:)

Gość Misia *** 19
a skąd jesteście?

Gość Dominita19
Sandomierz -świętokrzyskie, a zdaje anglik, wos - rzszerzony i historie podstawe na studia ide na prawo zaoczne( Lublin, Rzeszów lub Kraków) ,a Wy co zdajecie i gdzie planujecie dalej ?? :)

do Krakowa lepiej się nie wybieraj jeżeli chodzi o Uj..wyścig szczurów w tym semsetrze było tak że jak ktoś się spóźnił do dziekana lub był wczęśniej to ktoś inny skreślił go z listy i sam się wpisał..Uj robi się nieststy totalnym dnem..na początku musieli biegać od ulicy do ulicy żeby szukać sal..beznadzieja..mam siostrę własnie tam...jest chodzącą nerwicą..

Gość Dominita19
hehe :) pośmiałam się z tej siostry chodzącej nerwicy :) nie no ja jak już to na prywatną uczelnię Frycza Modrzewskiego , Oleńka Ty to umysł ścisły :) całkowite przeciwieństwo mnie :)

Gość malinowa krowa
O Boże, kujony...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

nio ja nie humanista :-), właśnie ide sie uczyć z polskiego bo jutro zaliczamy renesans wrrrr :/

jescze lepiej.. widzę że jesteś wogóle nie w temacie jeżeli chodzio studiowanie w Krakowie.. KSW..Kurwa Same Wydatki..cóż jak kto woli ale ja znów ostrzegam po tej szkole nie da się zrobić aplikacji chyba że jesteś nieziemsko bogata..ale uoólniając wśród studentów jakś czas temu chyba z pół roku walała sie gazata z ogłoszeniem w sprawie zatrudnienia adwokatów.. pod spodem mały dodatek tylko nie po KSW..gazety osobiście nie widziałam ale sprawa byla dosyć głośna.. jeżeli już na prawo.. to na UJ ale na dzienne lub do innych miast...🌼

Gość Dominita19
Oj nie wiedziałam, dzięki za informację w takim razie i ta szkoła odejdzie i poszukam czegoś innego :( kurde mamy ciężki wybór, jesteśmy młodzi ,a już takie decyzje :(

Paranoją jest wogóle wybieranie teraz tego co mamy robić w życiu..właśnie czytam topik dziewczyny o tym jak zrobiła studia i pracuje za 700 z czymś..paranoja..

Gość Dajana Crus
ja uwazam ze prawo powinno studowac sie tylko i wylacznie dziennie !! przeciez na zaocznych niczego sie nie nauczysz a jeszcze tym bardziej na prywatnych !!!!! i wcale sie nie dziwie ze potem nie chca przyjmowac ludzi po takich szkolach do pracy...!! oczywscie nie ujmuje nic autorce topiku! i zycze jak najlepiej ! :)

Gość Dominita19
Witam :) germanistkę nawet mamy :) oj nienawidzę niemieckiego :) ,a prawo nie jest ważne czy zaocznie czy dziennie , rozmawiałam o tym z 2 sędziami i mówili ,ze tryb studów nie jest ważny a wiadomości i od tego zależy wszystko, jak najbardziej namawiał na zaoczne bo twierdził ,ze po nich również mozna iśc na aplikacje tylko gorzej ze zdaniem jej, nie ma różnicy jak studiujesz, ważne sa wiadomości , poza tym prawnik moze iśc do policji, na kuratora sądowego, doradzać w firmie itd, ale niestety tak jak tu koleżanka powiedziała ,żebym nawet nie wiem na co poszła może się zdarzyć ,że bede pracowała w nie swoim zawodzie i za marne pieniądze :( znam osobę która studiowała pedagogikę a jest kosmetyczką :] :)

Gość lopliiii
witam :)