Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawko jazdy

CZY MAM SZANSE??? co robic?????????????

Polecane posty

Gość prawko jazdy

za tydzien mam egzamin panstwowy na prawo jazdy trafilam na kurs do ujowego osrodke, duzo bym mogla napisac o tym jak to wszystko wygladalo (m.in. brak wykladow z teorii, ponizanie, znecanie sie psychiczne, co godzine zajecia z innym instruktorem... dzis wykupilam sobie dodatkowe godziny u swietnego instruktora, wytlumaczyl mi jazde po luku i po raz perwszy mi wyszlo zgodnie z przepisami, patrzac tylko w tyl... zaznaczyl jednak ze mam PODSTAWOWE braki i ZEROWE szanse na zdanie egzaminu.... co mam robic?

Gość brumbrum
Jak radzisz sobie z jazdami na mieście ?

Gość ryszarda_P
Wykupic maksymalnie duzo lekcji w tym tygodniu?

Gość wrozka poduszka
jak to co, podejsc do egzaminu i albo zdasz, albo nie zdasz. :) kierowco bombowca :D bedzie dobrze

Gość prawko jazdy
tylko ze ten gosciu zx ktorym dzis jezdzilam nie ma juz czasu!! obdzwonilam serio wszystkie osrodki w moim miescie i udalo mi sie umowic na 4 godziny.... na miescie jezdze slabiutko....:(

Gość bedzie doooooobrze
A pierwszy raz zdajesz? Ja 28.03 zdaje po raz 3 :P :) W Krakowie ;-) Co Cie nie zabije to wzmocni ;-)

Gość prawko jazdy
naprawde ten gosciu powiedzial ze jest tragedia:( tylko technicznie w miare dobrze sobie radze ze nie patrze na znaki i na linie, nie wylaczam kierunkowskazu itp

Gość prawko jazdy
ja po raz pierwszy zdaje z tym ze robie to prawko od czerwca.... tak ponizanie...:( temu tak dlugo robie bo nie wytrzymalam psychicznie i przerwalam kurs, tata sila wumusil we mnie dokonczenie kursu:( nienawidze tych ludzi, nie wiem kto im dal licencje lnikomu nie zycze tego co przeszlam w tym osk:O

Gość bedzie doooooobrze
No właśnie... Przeciez to Ty placisz wiec Ty wymagasz... Zawsze mozesz zmienic szkole jak cos nie gra

Gość brumbrum
Przede wszystkim spokój i musisz wierzyć w swoje umiejętności. Dobrze by było gdybyś przed egzaminem miała kilka godzin jazd.

Gość prawko jazdy
chyba wykupie drugi kurs.....:O

Gość jaki drugi
kurs? Po co? Jeśli nie czujesz się na siłach i spodziewasz się, że oblejesz, to przełóż sobie termin egzaminu na miesiąc później, czy ile Ci pasuje i wykup sobie parę godzin u innego instruktora. Nie możesz tak zrobić?