Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaahul

Jem mało a nie chudne, dlaczego, pomocy!!!

Polecane posty

Gość alaahul

Jestem od 1,5 tygodnia na diecie 1000 kcal i nie schudlam nic zero!dlaczego?

przetrzymaj jeszcze trochę...na początku organizm musi się przyzwyczaić do mniejszej dawki jedzenia, zaczyna wszystko magazynować, dlatego nie chudniesz, organizm jakby się broni. za jakieś 1,5 tygodnia, może za 10 dni jeśli się nie poddasz orhanizm zacznie chudnąć, bo przestawi się na inny metabolizm...zazdroszczę Ci, ja nie mam silnej woli, źle się z tym czuję i jestem przybita...mam nadzieję że Ci się uda, ja się poddawałam za wcześnie...papa!

Gość alaahul
mam nadzieje, ze tak bedzie!

ja mam wrażenie, że nie tylko nie chudnę, ale wręcz tyję! to strasznie zniechęca, odchudzam się od tygodnia..

Gość ooo.
a wcześniej jaką dietę stosowałyście?

Gość Poirytowana Franka
Ja pierdole, laska stosuje diete od 1,5 tyg i juz chce schudnac, a mozesz stac nawet kilka tygodni, to normalne, moze wez i wyszukaj w google cos o etapach chudniecia, doinformuj sie a poziej panikuj, jak mozna zabierac sie za odchudzanie a gowno o nim wiedziec :-O Przepraszam ze pisze to w takim tonie, nie swiadczy to o moim braku kultury czy inteligencji, po prostu puszczaja mi hamulce, jak czytam ciagle o tym samym Chcialabym zeby kazdy odchudzal sie bezblednie i unikal pulapek, wiem ze tak sie nie da, sama w nie wpadam Pozdrawiam i radze sie uzbroic w cierpliwosc Jesc zdrowo, do 1000, czy nawet wiecej, ruszaj sie a waga cie jeszcze zaskoczy, pozytywnie

Gość no to ja jadłam zdrowo
schudłam z 97 na 78, dieta 1000 kcal, aerobic pływanie, przez 5 miesiecy, przestalam chodzic na basen i aerobic, zostały tylko codzienne spacery i triche wiecej zarcia, ale zadne jedzenie wiadrami, mniej niz przed dietą dzis znow waze 90 kg i co mam robic cale zycie nei dojadac i chodzic głodna? jestem załamana bo myslam ze do lata bedzie 60-65 kg

Gość autorytet42
nie schudniesz jeżeli brakuje ci: wapnia magnezu witaminy C potasu i przynajmniej 3 litrów płynów/wody/ w codziennej diecie:)

Gość autorytet42
zbadaj sobie poziom hormonów tarczycy niedoczynność powoduje, ze tyjemy... nawet jedząc niewiele

Gość autorytet42
ruch...

Gość no to ja jadłam zdrowo
fsh mam 3, mam za to pco pije butelke wody dziennie albo i wiecej, nie mam juz siły tego wszystkiego zaczynac, schudnac a potem znowu wraca,a waga 60 kg coraz bardziej sie oddala jak czytam ze ktos sie odchudza z wagi 60 kilku na jakies 40 przy moim wzroscie 170 to juz nie wiem czy sie smiac czy płakac

Gość kalinka29
a w czyn znajde-magnez,potas itp-masz na mysli gotowe z apteki-czy jakas konkretna zywnosc?

Gość reni74
To że mało jesz to nie oznacza że będziesz chudła po prostu jak mało jesz to organizm odkłada spożyte jedzenia i z tego robi się tłuszczyk bo przecież jakoś musi funkcjonować wiem to po sobie ale odkąd jem regularnie i posiłki ilościowe że najadam się ale nie przejadam dodatkowo przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl dużo spaceruje i to zamienia się w to że chudnę!