Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca23457

samotnosc a zonaty

Polecane posty

Gość pytajaca23457

co wybralybyscie-dlugotrwala samotnosc czy spotkania z facetem,ktory zawsze wam sie podobal,ale jest zajety,jednak macie wspolne tematy,razem podrozujecie,jest wam z soba dobrze?

Gość odpowiadajaca.....
zdecydowanie samotnosc

Gość pytajaca23457
uzasadnij swoja odpowiedz?czemu tak wybralabys?

Gość Wredniaczka
"Nie rób drugiemu, co tobie niemiłe" - znasz? rozumiesz? to już wiesz. :)

Gość pytajaca23457
ale znam tez "w zyciu piekne sa tylko chwile"

Gość odpowiadajaca.....
dla mnie byłoby to niemoralne żonaty facet jest dla mnie "nietykalny"

Gość wrozka poduszka
i tylko dlatego mozna usprawiedliwiac rozwalanie czyjegos zycia? :)

Gość pytajaca23457
rozumiem Was ja tez tak sadze,ale juz tak dlugo jestem sama i walcze sama z soba ,a on zawsze byl mi bliski....

Gość odpowiadajaca.....
ale czasem za te "chwile" można słono zapłacić... a czy to jedyny facet na świecie?? rozejrzyj się za jakimś wolnym

Ja wybieram samotność i każda kobieta, która ma szacunek przede wszystkim do siebie zrezygnuje ze spotkań z zajętym. Na szczęście to trzeba choć troche \"zasłużyć\".

Gość odpowiadajaca.....
jesteś bardzo samotna, brak Ci uczucia, ale to jeszcze nie powód, aby wchodzić w taki układ...:O na pewno znajdziesz kogoś wolnego, kogoś kogo bardzo pokochasz i wtedy dopiero będziesz szczęśliwa, bo wątpię czy ten związek da ci szczęście, w końcu zacznie Ci doskwierać....:O

Gość pytajaca23457
caly czas rozgladam sie,ale 99 procent facetow to dupki bez klasy,ktorzy non stop tylko imprezuja,albo zmieniaja panienki,gadaja tylko o sexie,a z tamtym mam tysiace innych tematow,wspolne pasje,rozmowy po swit,wiem ,ze mu sie podobam...

Gość Wredniaczka
Jesteś samotna - kup sobie psa! :P

Gość wrozka poduszka
pytajaca - szanse na to, ze zostawi tamta babke dla ciebie sa raczej nikle. statystycznie rzecz biorac. a dzielenie sie z inna kobieta osoba, ktora wiele dla ciebie znaczy i ktora wolalabys miec na wylacznosc ciebie nie rusza? ja bym taknie mogla...

Gość pytajaca23457
mam juz psa

Gość odpowiadajaca.....
ale pomyśl, że on jest nie fair, zarówno wobec Ciebie jak i (przede wszystkim) wobec swojej partnerki..., naprawdę odradzam Ci wchodzenie w tego typu relacje z zajętym facetem, możesz tego w przyszłości bardzo żałować wiem, że aby trafić na fajnego faceta trzeba mieć gigantyczne szczęscie, ale ja osobiście wolałabym do końca życia być samotną kobietą niż być z zajętym facetem

Gość Wredniaczka
No to teraz jazda na spacer! Tak zawsze można spotkać jakiegoś faceta, co to też wyprowadza swojego pieska na spacer... ;)

Gość pytajaca23457
wiem ze moge zaangazowac sie i bedzie mi cholernie przykro gdy bedzie wracal do domu,narazie zachowuje dystans,bronie sie przed uczuciem ,ale ono jest silne tym bardziej,ze on jest facetem bardzo wartosciowym i ma w sobie to Cos...mialam szanse na zwiazek z wolnym,ale tak jak pisalam -nawet wolny ciagle mial cos do zalatwienia i brakowalo mu czasu,a poza tym to nie bylo "to",a on?jest zawsze gdy go potrzebuje...

A spotykając sie z tym żonatym w czym będziesz lepsza od tych facetów inprezujących i zmieniających partnerki????

Gość odpowiadajaca.....
wiesz, nie znam obiektu Twych uczuć, ale dla mnie żonaty facet, który kręci z innymi kobietami nie może być wartościowym człowiekiem...:O

Gość pytajaca23457
nie sadze ze bede w czyms lepsza,ale ja nie przepadam za imprezami i nie zmieniam facetow,jestem raczej skryta ,a wolny czas spedzam w gorach na wycieczkach-on tak samo i stad tak wyszlo...

Gość odpowiadajaca.....
postaw się również w położeniu jego żony... jestem pewna, że nie chciałabyś mieć takiego męża jak ona...

Gość pytajaca23457
on nie kreci z innymi wiem to na 100 procent,nie jest typem podrywacza,nie chodzi na imprezy,jest oczytany,wolny czas spedza jak ja w gorach i z ksiazka w reku wiec inne kobiety nie wchodza w gre...

Gość odpowiadajaca.....
nie podchodź do tego tak, jakby to był jedyny facet na całym świecie, z którym możesz chodzić po górach...;) Z pewnością znajdziesz innego, takiego, z którym połączy Cię znacznie więcej wspólnych spraw, a tego radzę omijać jak diabeł wodę święconą...;):classic_cool:

Gość pytajaca23457
wiem ze jest zona,za nic w swiecie nie chcialabym jej skrzywdzic i zabrac jej meza,ale uczucie jest silniejsze i choc bronie sie przed nim,ono trwa...bede chyba cierpiec,bo raczej zerwe kontakt z nim,choc to trudne...

Gość odpowiadajaca.....
dla dobra wszystkich, radzę zdystansować się od niego maksymalnie z czasem o nim zapomnisz, jeśli ciągle będziecie się widywać, to będzie coraz gorzej...

Gość może to ten sam
ten też spędzał wolny czas chodząc po górach i czytając ksiazki, w góry jexdził sam, bez zony ale teraz juz nie pojeździ, bo zona o wszystkim wie...!?a ja nadal będę...chodziła...

Gość odpowiadajaca.....
będziesz cierpieć, ale poboli i przestanie:) psychika ludzka ma zdolność regeneracji, zerwij z nim kontakt, staraj się zapomnieć, nie myśleć, nie wspominać... on wg mnie wcale taki dobry nie jest skoro się Tobą zainteresował, będąc w związku z inną kobietą...

Gość pytajaca23457
z tym bedzie problem bo mieszkamy obok siebie

Gość pytajaca23457
moze to ten sam-----watpie,a skad jestes?