Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beef Strogonof

Po co komu kobieta ?

Polecane posty

Gość Beef Strogonof

jak ktos woli panow to nie dziwne ze zadaje takie pytania...prawda:classic_cool:?

Gość Beef Strogonof
w dobie internetu facet woli robic to pod mpg wiec po co mu kobieta ?

Gość ja też nie rozumiem

Gość /////////////
Amasz matkę?//

Gość Beef Strogonof
Ha ha ha - wiekszosc facetow KORZYSTA z internetu. Rodzenie dzieci ??? Jeszcze lepszy dowcip - pokaz mi faceta, ktory CHCE miec dzieci.

Gość Beef Strogonof
Mezczyzna potrzebuje nianke, ktora bedzie sprzatala, prala i robila jedzenie. I tyle.

Gość ia
A nie masz ochoty czasem się do kogos przytulic? Albo posłuchac zrzedzenia, ze ciągle siedzisz przed tv i pijesz piwo? Albo złożyc życzenia na Dzien kobiet? Albo iść na zakupy gdy dziewczyna ci każe?

Gość Beef Strogonof
Nie pije piwa, nie mam dziewczyny, nie lubie chodzic na zakupy, jak slysze zrzedzenie to wychodze. A Ty ?

Gość ia
ja jestem dziewczyna. lubie sie przytulać do mojego chłopaka, tylko że chwilowo nie posiadam

Gość ia
piwa nie piję ale zrzędzić lubie

Gość więc co lubisz
beuf strogonof, he?

Gość Beef Strogonof
To co ja lubie jest nie na temat. Zastanawiam sie po co sa w dzisiejszym swiecie kobiety skoro mezczyzna tak swietnie sie bez nich obywa.

Gość Beef Strogonof
I prosze mi tu nie hękac bo to ja jestem od hękania.

Gość a kto ci powiedzial ze one
sa dla mezczyzn?

Gość ia
a byłeś ty kiedyś zakochany?

Gość więc co lubisz
kobieta bez faceta też sobie dobrze radzi, wiec temat jest raczej akademicki:o🖐️

Gość a może mięsko...
Kobieta przytuli, pogłaszcze, pochwali, poukłada doceni, dobrze doradzi, ugotuje, upierze, urozmaici pokocha, polubi, pogratukuje, pomoże zastąpi, zrobi, znajdzie,

Gość więc co lubisz
a może mięsko>>> i ecie pecie jeszcze, co?:o weź nie trać lepiej damskiej ambicji kobito , bo to żalosne jest jest:o bądź kobietą:classic_cool:

Gość szefowa prezesa
raz - bo gdyby ich nie było to za jakies MAX 60 lat nie byłoby juz idiotów pytajacych "po co komu kobiety" to powod zasadniczy. po drugie kto ci powiedział ze kobieta ma byc w niezbedniku faceta? kazdy sobie! nie chcesz - luz. Zyj sobie sam, kogo to interesuje:) mnie np totalnie nie:) po trzecie jak juz zadajesz glupie pytanie i jesliby juz je wziac na powaznie:O to facet jest tez CZLOWIEKIEM a czlowiekowi jest potrzebny drugi człowiek wiesz. i nie po to zeby otworzyc gebe i poprzeklinac albo poobgadywac dupy na ulicy, albo wypic razem piwo przed tv i hodowac wspolnie obrzydliwy bebech, ale tez np. po to zeby sie poradzic kogos kto ma inna wrazliwosc, zeby sie przytulic, pocałowac, zeby miec kogos zaufanego dla kogo bedziesz wiedział ze jestes jedyny itd itd. A tak w ogole, jesli to nie debilna prowokacja i naprawde jestes facetem i naprawde uwazasz ze kobiety sa niepotrzebne, to zycze ci zebys nie znalazł nigdy fajnej babki, bo mi takich na niedorozowjow emocjonalych szkoda:) pozdr

Gość więc co lubisz
bo to faktycznie kupa nie temat:o

Gość gdyby ryby
Gdyby nie było kobiet nie było by mpg, bo niby kto grał by w filmikach ? No chyba że by było jak w greckim teatrze, w starożytności, chłopcy by się przebierali ;-) a to co lubie to pewnie net....

Gość ia
temat jak temat. stworzony przez kolejnego frustrata, który szuka dziewczyny i nie może jej znaleźć, więc postanowił sie publicznie użalać nad sobą

Gość Beef Strogonof
Nie jestem idiota ani tym bardziej frustratem, wypraszam sobie. Warto bylo zalozyc ten topik bo jedna odpowiedz przemowila do mnie bardzo - Gdyby Ryby maja racja - kto by gral w filmikach !!!

Beef Strogonof, czemu zakładasz, że tak jak ty myślą wszyscy faceci na świecie?

Gość Beef Strogonof
Leonoro nie goraczkuj sie tak, mam duzo wiecej lat niz Ty i obserwujac to, co sie dzieje wokol mnie pojawilo sie w mojej glowie pytanie - po cholere sa na tym swiecie kobiety.