Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beef Strogonof

Po co komu kobieta ?

Polecane posty

pewnie po tą samą cholerę co faceci a co ty myślisz że kobieta bez faceta to sobie rady nie da facet jak pisałeś i tak musi mieć kogoś do posprzątania itd, a kobieta nie potrzebuje faceta by żyć zastanów się lepiej jaki ty jesteś bezużyteczny.... no i może byś coś zrobił :)

Gość Beef Strogonof
Baby jestescie beznadziejne. Rece opadaja po prostu.

Ty jesteś beznadziejny. Swoją drogą - masz koło trzydziestki a nadal mieszkasz z matką - zgadłam?

Gość Beef Strogonof
Pudlo. Po czterdzistce, mieszkam z mezem.

Gość upppppppppppp
upppppppppp

Beef Strogonof zadal powazne pytanie tez sie czasem nad tym zastanawiam bo co oprocz ciala moze dac facetowi kobieta tylko prosze bez dyrdymalow typu milosc, czulosc itd

--> pijawka po prostu człowiek potrzebuje drugiego człowieka i na tym zakończmy. :classic_cool:

--->Myrevin wiec nie jest powiedziane czy ma to byc facet czy kobieta skoro czlowiek potrzebyje drugiego czlowieka np. facet moze potrzebowac qmpla zeby pogadac przy piwku o dupach marynach

proste,gdyby nas nie bylo,to przedkim byscie zgrywali bohaterow,twardych facetow?kogo bronili i wspierali swoimi szerokimi,mocnymi ramionami?komu kupowali kwiaty i kogo zapraszalina romantyczne kolacje? kto by was wkurwial swoim zrzedzeniem? kto by wam pral,gotowal,sprzatal??? pytam,NO KTO????????? 🌼🌼🌼🌼

{ kto by wam pral,gotowal,sprzatal? } Ponad 3 lata jestem sam, zgadnij kto to robi. :classic_cool:

Jesli chodzi o pranie, gotowanie itd. to wlasnie faceci zeby bylo latwiej wymyslili pralki, kuchenki mikrofalowe, zelazka ja od zawsze sobie sam prasuje i gotuje a z gotowania mam nawet przyjemnosc wiec zadna kobieta mnie w tym nie wyrecza :)

Gość Beef Strogonof
Nie ma jak Kafeteria. Ktos sie zgrabnie podszyl, gratuluje. Tak Leonoro, mam kolo trzydziestki i mieszkam z Mamusia. I co w tym zlego ?

Gość bywa i tak....

Gość od krowy moja droga