GaboniK 0 Napisano Marzec 19, 2007 czy ktoś leczył się w Bytomiu - Poradnia Niepłodności...? i czy były efekty tego leczenia? jak długo trwało leczenie i co było powodem? jaki lekarz Was prowadził? pytam bo własnie zamierzam tam sie leczyć....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinda Napisano Marzec 26, 2007 Cześć! Nie mam pojęcia o Bytomiu i poradni, ale zanim się wybierzesz, wypróbuj dietę optymalną dr Kwaśniewskiego, oczywi ście z przyszłym tatą. Ja wyleczyłam wszystkie "przeciw" w 3 m-ce i jestem już podwójną mamą. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, a zyskać możesz wiadomo co, a raczej kogo. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ana czym Napisano Marzec 26, 2007 taka dieta polega?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GaboniK 0 Napisano Marzec 26, 2007 kinda- dzięki za odp. :) jesli mogę zapytać czy ta dieta to ta dieta w której zaleca sie jeść tłusto (zero pieczywa, ziemniaków) czy coś mozę pomyliłam? :) a co do Twoich problemów to czy miałas konkretny problem z zajściem np. jakieś sparwy hormonalne lub coś podobnego? oczywiście serdecznie gratuluję -bycia mamą!!! :) i to podwójną ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sonia23 Napisano Kwiecień 5, 2007 słyszałam ze bardzo dobra jest klinika Novum w Warszawie ale bardzo droga , nastepnie Bydgoszcz i Gdansk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GaboniK 0 Napisano Kwiecień 5, 2007 Sonia23- dzięki za informacje ja jestem z woj. sląskiego i szukam coś bardziej bliżej siebie...do Bytomia dojeżdzam ok. 70 km w jedna str. - może nie jest to dużo ale czasem trzeba co 3 dni wyjeżdzac i jest to raczej uciążliwe...ale z drugiej strony dla \"tego\" celu nalezy się poświęcić :) w Bytomiu zkolei jest bardzo dobre laboratorium DEMETER co prawda dosyć drogie ale wykonuja tam specjalistyczne badania (niektóre \"unikatowe\" )...z tego co wiem podobnej jakości wykonują też w Lublinie i w Bydgoszczy... jeśli ktoś leczył się w Bytomiu prosiłabym o informacje pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2015 Hej! ja od 4 sesji jeżdżę do Bytomia do Poradni Leczenia Niepłodnośći! Jestem z Gliwic i niestety zawsze co 2 tygodnie musze jezdzic,bo pracuje na 2 zmiany. Obecnie od jutra bede brac CLO ( juz mialam 2 sesje z innym lekarzem). Też jestem ciekawa czy lekarz w Bytomiu cos pomaga ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach