Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziubdziuś3232

Jak oni to robią? Czy naprawde tak łatwo kogoś poznać?

Polecane posty

Gość Dziubdziuś3232

dlaczego ja tak nie mam. nawet nie spotykam kogoś kim mogłabym się zainteresować.Daję szansę na poznanie siebie, spotykam się czasem, choć baaardzo rzadko z kimś ale zawsze coś nie gra.

Gość dokladnie tak
no, bo jestes kobieta, a nam czesto trudniej dogodzic :) Znam to :) Tez tak mialam, ale spotykalam sie bardzo czesto, tyle ze zawsze bylo cos nie tak. W koncu zjawil sie moj luby, tyle ze nie wiem jak dlugo bedzie nam dane byc razem, bo ciagla nam los kladzie pod nogi jakies klody :(

Gość Brondynka
Kogokolwiek to łatwo spotkac, ale kogoś wartościowego to bardzo trudno ;(

Gość Brondynka
Mi juz sie nawet nie chce chodzić na spotkania...

Gość Dziubdziuś3232
no właśnie. już kilka razy spotykałam mężczyzn którzy wogóle nie interesowali się mną i wciąż opowiadali o sobie. Już pod koniec randki śmiać mi się chciało. Jedno takie spotkanie i pa pa

Gość Dziubdziuś3232
ja bym chciała poprostu żeby chłopak chciał ze mną spędzać czas, by chciał porozmawiać albo zatańczyć i żeby było poprostu normalnie.

Gość Dziubdziuś3232
wtedy mogę się zakochać

Gość Brondynka
Mnie tez strasznie wkurzało jak facet na spotkaniu opowiadał mi cały swój życiorys z najdrobniejszymi szczegółami. Po dwuch godzinach wiedziałam na co chorował od urodzenia do wczoraj, co lubi jeść, gdzie pracował i za co zwolnili, a nawet jaki szalik miała jego ostatnia sympatia, mało tego , wiedziałam nawet jaki miała widok z okna! Oni rzadko pytają o moje życie... Ale sa tez dobre strony takiego gadulstwa facetów, nie przerywaj mu, niech sobie gada, wtedy wiesz o nim jak najwiecej, czasem sie wygada i łatwiej rozszyfrujesz jego charakter.

Gość Dziubdziuś3232
a to fakt:) tylko że ja już tracę ochotę na takie spotkania. Wolę się spotkać już z kimś kogo znam niż poznawać nowe osoby. To poprostu nudne. I niestety coraz bardziej powszechne:/

Gość Brondynka
Mi też już sie nie chce chodzić na spotkania. A może rezygnując za szybko strace jakąś szansę? Jednak chciałabym kogoś na powaznie.

Gość Dziubdziuś3232
znaczy to że faceci mówią wyłącznie o sobie.. albo jest tak że poprostu źle trafiam

Gość Brondynka
no , nie możemy uogólniać, są też tacy co mówią tylko o seksie... ;) I to niezależnie od wieku.

Gość Dziubdziuś3232
O to przecież chodzi prawda:) niby już rówieśnicy powinni być na tyle dorośli żeby wiedzieć jak się zachować, jak zdobywać kobietę ale nie!. Bombardują nas informacjami o sobie.YTak jaby chcieli udowodnić że ich życie jest lepszym tematem do rozmowy niż nasze.