Casablanca82 0 Napisano Marzec 19, 2007 Witam mam pytanie biore już długi czas tabletki novynette jakieś trzy lata po urodzeniu synka cały czas aż do tej pory wcześniej wszystko było ok w czasie przerwy okres i nastepne opakowanie byłam u lekarza 3 miesiące temu cytologia dobrze badanie też. Miesiąc temu jak zwykle brałam tabletki i kiedy zjadłam ostatnią okres nie nastąpił znaczy takie malutkie plamienie nawet nie podobne do okresu mineło pare dni no i następne opakowanie w ósmym dniu od początku po zjedzeniu 15 tabletki okres i to spory nie wiem czemu bo przecież nigdy sie nie spózniłam z braniem tabletek zawsze w określnym dniu i godzinie. Skończyło sie opakowanie znowu brak okresu tylko taka plamka do niczego nie podobna i znowu teraz jestem przy jakiejś dziesiątej tabletce a okresu brak. Acha dwa razy robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie. Więc naprawde nie wiem co jest. Wybieram sie do ginekologa za tydzień bo naprawde zaczyna mnie to przerażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach