Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: To ty sie obraziłaś. mysle sobie pozartuje z madrym i pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, +RC+ napisał: Psycholodzy zazwyczaj podkreślają, że leki jedynie tłumią sygnały błędów wysyłane przez mózg, ale nie usuwają ich przyczyny. Terapeuci uważają, że w lekkich i umiarkowanych stanach depresyjnych lub lękowych, zmiana nawyków, środowiska i sposobu myślenia powinna być priorytetem. Specjaliści ostrzegają przed trendem, w którym normalne ludzkie emocje – jak żałoba po stracie kogoś bliskiego, stres przed ważnym wydarzeniem, czy chwilowy spadek nastroju – są od razu klasyfikowane jako jednostki chorobowe wymagające chemii. O tym piszę i jeżeli ja nie jestem autorytetem - a obiektywnie nie jestem, to niech będą specjaliści. Ale ja temu nie zaprzeczam, tylko temu, że jak pójdzie do psychiatry to od razu dostanie prochy bo to nie jest takie hop siup. Zupełnie nie jest to powiedziane, a psychiatra będzie potrafił ocenić nawet czy to są leki czy na choroba serca, czy problem jest neurologiczny, medyczny czy psychiczny. Psycholog tego nie zrobi bo nie ma kwalifikacji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: I dlatego że jesteś ograniczony to jesteś normalny? Dokladnie. Jestem realistą i jestem z tego dumny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: To jest jedno i to samo, tzn naboje i ich napełnianie kosztują tyle samo bo pasuje każdy, koncentraty tez można kupić jakie się chce, tylko te butelki plastikowe do napelniania muszą być tej samej firmy żeby pasował gwint, ja głównie dlatego wzięłam dafi bo był w kolorze miętowym a soda stream tylko czarne i białe. Właśnie na tym się zastanawiałam czym one się różnią może czegoś nie dostrzegam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ale ja temu nie zaprzeczam, tylko temu, że jak pójdzie do psychiatry to od razu dostanie prochy bo to nie jest takie hop siup. Zupełnie nie jest to powiedziane, a psychiatra będzie potrafił ocenić nawet czy to są leki czy na choroba serca, czy problem jest neurologiczny, medyczny czy psychiczny. Psycholog tego nie zrobi bo nie ma kwalifikacji. Takie diagnozy to chyba w rzeczywistości leżaka się odbywają. Ewentualnie w leśnej Górze u stramowskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: mysle sobie pozartuje z madrym i pisze Jasne Mam dobre wieści. Muszę zacząć spotkanie o 11, mozesz uznać to za fakt, że uciekłem lizac rany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Dokladnie. Jestem realistą i jestem z tego dumny Realista bierze lezaka jaki jest bez fantasmagorii na temat jego leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Popsulo się to lte wiec w domu wszystko musiałem przygotować z poczty i dopiero iść ze screeny do sklepów, inpostu. porozmawiajmy o rzeczach waznych czy twoja ciotka juz niekorzysta z siatek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Doktor ZG napisał: Gość żyje w alternatywnej rzeczywistości, gdzie plakat Tekkena czy co tam powiesił na ścianie to szczyt wyrafinowania w dekoracji wnętrz. Pączki i bialy makaron z sosem oraz ćwiczenia dwadzieścia lat temu dają niesamowitą formę. Towar w postaci złomu daje milionerskie zarobku, mimo, że żyje na skraju nędzy. A seks ze sztuczną ci.pa i związek z koleżanką w podstawówce oraz korespondencyjny z prostytutka robi z niego najbardziej doświadczonego w sprawach damsko- męskich. Niesamowite. Oj stompasz po cienkim lodzie mam kanał dekoratora wnętrz i bym uważał co jest brakiem gustu bo na pewno nie plakat w antyramie który coś ważnego dla ciebie pokazuje. Towar mam głównie płyty człowieku te same na które ciebie nie stać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Realista bierze lezaka jaki jest bez fantasmagorii na temat jego leczenia Przestań...realistą widzi, ze gosc jest chory. Dobra... z kobietą nie wygrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Jasne Mam dobre wieści. Muszę zacząć spotkanie o 11, mozesz uznać to za fakt, że uciekłem lizac rany. ale to jest mega zabawne jak derektor piotr idzie na spotkanie prosto z dyskusji o kace niesposzczanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Takie diagnozy to chyba w rzeczywistości leżaka się odbywają. Ewentualnie w leśnej Górze u stramowskiego Nie mówię, że psychiatra zastąpi kardiologa czy neurologa, ale rozpozna czy to praca dla niego czy skierować do innego specjalisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Oj stompasz po cienkim lodzie mam kanał dekoratora wnętrz i bym uważał co jest brakiem gustu bo na pewno nie plakat w antyramie który coś ważnego dla ciebie pokazuje. Towar mam głównie płyty człowieku te same na które ciebie nie stać. Niech ci będzie. Milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Właśnie na tym się zastanawiałam czym one się różnią może czegoś nie dostrzegam Dzisiaj mi przyjdzie ten dafi a soda stream używałam wielokrotnie bo moja mama go ma, więc będę miała porównanie jak ten mój dotrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie mówię, że psychiatra zastąpi kardiologa czy neurologa, ale rozpozna czy to praca dla niego czy skierować do innego specjalisty. Aha. No ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: ale to jest mega zabawne jak derektor piotr idzie na spotkanie prosto z dyskusji o kace niesposzczanej Wrócimy jeszcze do tej rozmowy. Koralgor. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 223 Napisano 1 godzinę temu A co to za koncentraty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 296 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Ale ja temu nie zaprzeczam, tylko temu, że jak pójdzie do psychiatry to od razu dostanie prochy bo to nie jest takie hop siup. Zupełnie nie jest to powiedziane, a psychiatra będzie potrafił ocenić nawet czy to są leki czy na choroba serca, czy problem jest neurologiczny, medyczny czy psychiczny. Psycholog tego nie zrobi bo nie ma kwalifikacji. Będzie chciał, czuł potrzebę to pójdzie, tak jak poszedł do dentysty. Dorosły chłop, nie okazuje żadnych symptomów upośledzenia intelektualnego - przeciwnie, więc poradzi sobie sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 17 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Doktor ZG napisał: Moja żona jest normalna. Nie mam z tym problemu, ze poznaliśmy sie dzięki internetowi. Nie jest normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dzisiaj mi przyjdzie ten dafi a soda stream używałam wielokrotnie bo moja mama go ma, więc będę miała porównanie jak ten mój dotrze. To daj znać bo się waham, moja sis ma już wiele lat soda stream, ja się leniłam ale kaucje mnie pokonały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: A co to za koncentraty Do saturatora, wygoogluj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Przestań...realistą widzi, ze gosc jest chory. Dobra... z kobietą nie wygrasz Nie pisałam o widzeniu. O urojeniach na temat wpływu własnej gadaniny na kogokolwiek gdziekolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Niech ci będzie. Milego dnia. Miłego mitomanie z rudom z lasu czy coś takiego. Czekamy na twoje obrazy sztuki współczesnej które kupiłeś za kilkadziesiąt tysięcy złotych. Napisać i wysmiac można wszystko ale trzeba mieć podstawy i stać wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: Będzie chciał, czuł potrzebę to pójdzie, tak jak poszedł do dentysty. Dorosły chłop, nie okazuje żadnych symptomów upośledzenia intelektualnego - przeciwnie, więc poradzi sobie sam. Nie podzielam twego optymizmów w ocenie , ze sobie poradzi, ale nie moja brocha niech sobie nie radzi. Tylko chciałam sprostować, że psychiatrzy nie szastają receptami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To daj znać bo się waham, moja sis ma już wiele lat soda stream, ja się leniłam ale kaucje mnie pokonały. Dafi wydaje się zgrabniejszy. Mnie przerosly puszki i butelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Niech ci będzie. Milego dnia. Tak ci na szybko z głowy powiem kiczem som napisy w tym domu jest miłość. Aby przypominać że jej nie ma. Itd itd kanał mogę dać pedau chudy prowadzi. Bardzo wartościowe treści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dafi wydaje się zgrabniejszy. Mnie przerosly puszki i butelki. Bądź jak nimfetka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 296 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Nie podzielam twego optymizmów w ocenie , ze sobie poradzi, ale nie moja brocha niech sobie nie radzi. Tylko chciałam sprostować, że psychiatrzy nie szastają receptami. Polecam prześledzić wykop, często się panowie i panie tamtejsi dzielą kontaktami do "lecznic", gdzie prywatnie można dostać benzo jak cukiereczki, na tzw "podkładkę" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak ci na szybko z głowy powiem kiczem som napisy w tym domu jest miłość. Aby przypominać że jej nie ma. Itd itd kanał mogę dać pedau chudy prowadzi. Bardzo wartościowe treści. Haha tak krindz to jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dafi wydaje się zgrabniejszy. Mnie przerosly puszki i butelki. Puszki i butelki były zawsze, ale póki nie było trzeba mieć w domu sortowni i nosić to, zdawać w automatach z workami jak menel, jakoś było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach