Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam malinkę kochanie

koniec zabawy mój drogi

Polecane posty

cześć. a więc podoba mi się pewnien facet. nie, nie żonaty ;) jest taki boski. problem w tym, że całowałam się z jego kumplami i pewnie uzał mnie za łatwą. z nim też się całowałam kilka razy. na najbliższej imprezie też pewnie bedzie chciał. ja bym chciała bardzo ale chodzi o to, że on mnie strasznie kręci. bardzo. i chciałabym żeby spojrzał na mnie inaczej, żeby np. chciał się kiedyś ze mną związać a nie tylko mną się bawić. jak to zrobić? jak wzbudzić w nim chęć bycia ze mną? jak mu pokazać, że nie może mnie mieć na każde zawołanie kiedy nie umiem się powstrzymać i zawsze się z nim całuje ? :( pomóżcie, wiem że choć troszkę mu się podobam.

Gość olek tak tak
kasiu przestań ;)

przestancie sie podszywac

żałośni jesteście, podszywacze prosze was. może ktoś coś poradzi ? :(

dajcie spokój. ehh. no proszę pomożcie ja już nie wiem co robić. chyba się zakochałam ;(

jak widać poziom niektórych jest jeszcze w epoce kamienia łupanego

warn o kim mowa?

no własnie widze... chcialabym zeby ktos mi cos doradzil bo nie mam do kogo sie zwrocic. moje kolezanki mowia ze mam lapac okazje i sie bawic. ale ile mozna? :( przeciez to powoduje tylko wielkiego kaca moralnego i jeszcze wieksze zauroczenie

nie, nie czyni mnie dziwką, masz rację. dziwka bierze pieniadze za sex. a ja jestem dziewicą. wcale nie jestem dumna z tego że sie całowałam z nimi. ale cóż każdy popełnia jakieś błedy.

nie całuje się - przynajmniej już nie. zmieniałam się. ale on mi sie tak strasznie podoba, że nie umiem ( nie chcę ? ) się powstrzymać ... :( i teraz całuję sie tylko z nim.

?

spierdalac poszywacze........

Gość gdyby ryby
Co zrobić, sama swoim zachowaniem sprawiłaś że może uważać Cię jedynie za rozrywkową pannę....kto by chciał dziewczynę, która na każdej imprezie całuje się z innym ? A to że sie zmieniłaś pewnie oznacza że od jednej imprezy całujesz tylko jednego faceta ?! Skoro faktycznie zależy Ci na opinii i tym by mieć porządnego faceta, który będzie Cię szanował to chyba musisz zmienić obiekt westchnień, bo ten twój wybranek też nie traktuje znajomości poważnie skoro całuje się nawet nie tylko ze swoją dziewczyną, ale każdą która jest chętna...

Jak chcesz zminic swoja opinie w jego oczach to przez kilka imprez daj sobie spokoj z calowaniem. Badz niedostepna dla kazdego faceta. Jak najbardziej tancz i baw sie dobrze ze swoim wybrankiem i tylko z nim. jak mu na Tobie zalezy to bedzie probowal Cie zdobyc, pomimo twojej niedostepnosci:). Wtedy pewnie zmini o Tobie zdanie. Nie bedziesz juz dla niego latwa laska z imprezy, ktora kazdy moze miec.

Musze przyznac, ze zdołowały mnie troche wasze odpowiedzi, myslalam, ze calowanie sie z facetami to nic zlego. Przeciez nie chodze z nimi do łóżka.

To co, ze nie idziesz z nim do lozka. Calowanie sie z kazdym chlopakiem nie jest zbyt dobre. Czasem nalezy troche przystopowac. Znam duzo takich dziewczyn ktore na imprezach calowaly sie z kazdym, a teraz maja opinie dziwek. Calowanie to niby nic takiego, ale mozna sobie tym zrobic zla opinie:o.

To co, ze nie idziesz z nim do lozka. Calowanie sie z kazdym chlopakiem nie jest zbyt dobre. Czasem nalezy troche przystopowac. Znam duzo takich dziewczyn ktore na imprezach calowaly sie z kazdym, a teraz maja opinie dziwek. Calowanie to niby nic takiego, ale mozna sobie tym zrobic zla opinie:o.

Gość może ja coś poradze
przecież całowanie się z kim popadnie to nie seks z kim popadnie :-o jak dla mnie to nawet nie świadczy o tym że jesteś łatwa, a co dopiero dziwka :-o a w kwestii tematu.. jak masz z tym taki problem i myślisz że on ma o Tobie nie najlepsze zdanie to gdy sie znów zobaczycie weź na wstrzymanie. Z nikim sie nie całuj, nie szalej, jednym słowem zapomnij o dobrej zabawie :-p może to go zaintryguje, zobaczy że masz różne oblicza..

Hej. To ja. On mnie chyba lubi. Wczoraj zrobiłam mu loda i powiedział, że ciągnę jak profesjonalistka i że mu się podoba hihihi. Chyba coiś z tego będzie :classic_cool:

W każdym razie umówiliśmy się na dziś - będziemy kosztować nawzajem swojego moczu. Zapowiada się super zabawa! :-)

Gość sassfghgsafgngds
sory

Opinii sobie ciekawej nie wyrobiłaś. Przynajmniej wiesz na przyszłość ;) Ten poważnie Cię już raczej nie poraktuje, no chyba, że pogadasz z nim o tym, co czujesz, ale wątpię, żeby On nagle się Tobą zainteresował w sposób, jaki chcesz. No cóż...Możesz próbować :) A jak nie wyjdzie, to masz nauczkę na przyszłość, że laski, które się liżą z kim popadnie na imprach są nietsety traktowane baaaaardzo niepoważnie, no i tylko do zabawy ;) Wtedy zmień obiekt i imprezuj w innym miejscu xD Pozdro. A Wy, podszywacze - jestescie wyjatkowo zalosni, bo i tak kazdy widzi, gdzie jest wypowiedz nie-uzurpatorki :D Proponuję nie robić z siebie debili :)

Gość kaishs
za interesująca to ty nie jesteś.mam nadzieję,że nie trafi mu sie pech bycia z tobą.i tak byś go pewnie zrobiłą w trąbe.jest tyle interesujących Kobiet

Gość sassfghgsafgngds
;(

przykro mi jedynie. nie umiem sie odkochać. a co do tego, że nie zasługuje na niego. on robi to samo z innymi dziewczynami

Gość ahhhhhhh
ahia

Gość przepraszam zle ocenilem
przecenilem wiek forumowiczek, to jest jednak 12 lat:)

Gość ahhhhhhh
?