Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Lodzik, prosze o wyrażenie waszych opini i odczuć.

Polecane posty

Dzisiaj po raz pierwszy zrobiłam mojej miłości \"loda\". Wprawdzie długo się zastanawiałam, gdy przy nim leżałam. Chciałam tego... ale się wstydziłam w pewnym sensie;/ przełamałam się wkoncu i przyznam że jedyną przyjamnością dla mnie z tego, było to że jemu było cudownie. Wytrysnął mi do ust (bo ja tak chciałam, podobno lepiej) po czym to wyplułam w husteczkę. Zrobiłam to wszystko z własnej inicjatywy, on nawet o tym nigdy nie wspominał, sam od niedawna zaczął robić mi minetki. I nie polubiłam zbytnio tego, gdy go wkładam do buzi, to chcę jak najgłębiej, aby było jak najlepiej i mam odczucie jak bym miała zaraz zwrócić... :( swąd sluzu i spermy troszkę mnie odrzuca... Nie tak bardzo, ale przyznam że nei jest to dla mnie tak fajne jak się spodziewałam. Jak jest z Wami? Macie podobne odczucia, czy może zupełnie inne, prosze o wypowiedzi :)

spokojnie.. z czasem to polubisz... :) tez pamietam jak pierwszy raz zrobilam to taka jakos nie bylo fajnie... :O teraz b. lubie robic ta przyjemnosc mojemu facetowi..

Gość witroniusz
Postanowiłem dziś zrobić coś, co nieczęsto mi się zdarza, wybrać się na wyprawę do Supermarketu zamiast do osiedlowej Biedronki. Bardzo mi się podobało, dopóki nie zdjąłem z półki puszki kukurydzy w zalewie. Poczułem na dłoni wilgoć, a po przeciwnej stronie, między puszkami, zobaczyłem wycofującego się wielkiego obrzezanego kutasa.

Gość witroniusz
Kontynuowałem zakupy i przestałem myśleć o zdarzeniu. Potem naszła mnie chętka na Fantazję z ziarnami pięciu zbóż. Zdjąłem z półki pudełko i położyłem do koszyka. Nagle coś kapnęło mi na czoło. Kątem oka, pomiędzy opakowaniami Sekretu Mnicha zauważyłem tego samego, wycofującego się kutasa.

Gość witroniusz
Nie miałem pomysłu, jak pozbyć się z czoła nasienia, którym, muszę przyznać, obrzezany drań strzyknął bardzo gęsto i obficie. Nie chciałem wzbudzać sensacji, więc ukradkiem zebrałem palcami nadmiar spermy, a rękę wsadziłem do kieszeni, natomiast na czoło nacisnąłem kaszkiet. Ruszyłem dalej i szybko zapomniałem o przygodzie. Z działu warzyw potrzebowałem dwulitrowy słoik konserwowych ogórków. Sięgnąłem po wek, gdy nagle usłyszałem odgłos jakby rozpryskującej się pecyny błota, na zakupionym salami cygańskim wykwitła biała plama, a naprzeciwko, pomiędzy słodko-kwaśnymi sosami zobaczyłem pośpiesznie się cofającego obrzezanego kutasa...

Gość witroniusz
Nie mam pojęcia, ale wczoraj jechałem do siedziby Polskiego Związku Wędkarstwa, by opłacić licencję na połów suma stulejarza. Zapomniałem biletu, więc kupiłem u motorniczego. Przy odbieraniu reszty poczułem wilgoć na palcach, schyliłem się i w okienku ujrzałem szybko wycofującego się obrzezanego kutasa.

to jest chyba jakis omen :o Musisz uważać, czy Twojej linii życia nie przetnie manifestacja gejów :o

Gość bedziesz musiala
to polubic..tak czy inaczej ..Robienie lodow w koncu czeka cie do konca zycia ..

Gość abcdefgggggggggggggggg
nastka - ja mysle ze nic na sile a z tego co mozna sie domyslic to Ty zrobilas to jakby wbrew sobie i nawet Ci sie to nie podobalo podobalo sie pewnie tylko jemu :D jesli nie masz ochoty to tego nie rob i nie tlumacz sie ze robisz to tak dla niego i aby jemu bylo dobrze pomysl tez troche o sobie :)

Gość niech umyje
fiuta przed oralem to nic nie poczujesz, zadnego swądu:O fuuu brać nieumytego fiuta, bleeeee

Gość sznusz

Gość sznusz
Moja zonka nie lubi pociagac, ale znajoma z Warszawy jak tylko ma okazje to rozpakowuje go i robi suuuper loda. Najzwyklej jedne lubia, inne nie!

Gość lorien17
ja pierwszego "loda" zrobilam swojemu chlopakowi 1,5 miesiaca temu. to bylo jeszcze zanim zaczelismy uprawiac seks tradycyjny ze tak powiem. bylo cudownie ! :) nie dosc ze doprowadzilam go do totalnej rozkoszy to i mi samej bardzo sie to spodobalo :D:D fajne uczucie .. na poczatku troche sie balam,wiadomo,ale jak poczulam jego dreszcze,jak mowil,ze jest wspaniale,to wiedzialam,ze robie dobrze.. smak spermy-da sie przezyc :) pamietam,ze nie bylo najgorzej :D pozniej tylko chcialo mi sie pic,ale na szczescie juz nad tym zapanowalam ;) i wytrzymuje bez. grunt to do niczego sie nie zmuszac :D

Gość iskierka ego
Ja nawet nie myślałam żeby zrobić sobie coś tak poniżającego boże jak możecie być z takimi facetami przecież jeśli oni to lubią to znaczy że mają skłonności do homoseksualizmu chyba zwymiotuje

Gość iskierka ego
Na coś takiego mogę sobie pozwolić tylko z moim ukochanym pieskiem. Ale on nikomu nie wypapla:)

Gość gdfgd
ja tam loda nie robie i nie mam zamiaru lizać czyjeś wydzieliny hmm... istnieją inne przyjemności

Gość gdfgd
Na przykład jędrne pośladki listonosza:)

Może pierwszy raz nie należał o przyjemności bo nie wiedziałaś jak się do tego zabrać. Z czasem jednak powinno Ci sie spodobac...poza tym sex to nie tylko branie...

lubie jemu sprawiać rozkosz w ten sposób , ale przez 9 lat małżeństwa tylko raz łyknełam i to przez\"przypadek\". jakos zawiedziony nie jest :p

Hej 🌼 TAKI FAJNY TEMAT :) Tylko dlaczego niektórzy piszą takie niemiłe rzeczy ??? Do tego oczywiście nie maja odwagi podpisać sie pod swoimi komentarzami. żenada, bo fajnie byłoby podyskutować :))

Gość ejejejej
WITRONIUSZ OWNZ! :D miazdzy chlopaczyna hehehe

Gość Petra1990
Nastka a czy towj chlopak ma napletek czy nie? Podobno jest to zasadnicza roznica w robieniu loda. Ja jeszcze nie mialam takiego doswiadczenia, wiec chcialabym wiedziec.

Gość Tarja Halonen
:-D

Gość wyzwolona_pogodna_anka
ja lubię tylko lizać jądra, penisa raczej nie

Gość ja lubię tyłek faceta
lizu lizu :classic_cool: