Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fergie___

MAM MLODSZEGO FACETA!

Polecane posty

Od pewnego czasu spotykam sie z chlopakiem o 4 lata mlodszym ode mnie i ku mojemu zaskoczeniu jest cudownie! Zaskakuje mnie to tym bardziej ze zawsze uwazalam mlodszych a nawet rowiesnikow za nieco gorszy gatunek ;) Sa tu inne dziewczyny spotykajace sie z mlodzieniaszkami? :D

Gość ja jesstem
facet mlodszy 4 lata i 8 miesiecy wszystko wspaniale ale myslimy o rozstaniu spotykamy sie od 6 miesiecy dla mnie nie ma roznicy on chyba sie zle czuje nie wiem zreszta... eh

Moj jest mlodszy tez o 4 lata i jest nam ze soba b.dobrze, mysle, ze wiek nie ma tu nic do rzeczy, po prostu dobrze sie dobralismy pod katem charakterow.

Gość ja tez mialam
mlodszego (o 3 lata) chlopaka. rozstalismy sie ale nie z powodu roznicy wieku.

Moja dziewczyna jest o 4 lata starsza i jest bosko :) Skąd jesteście?

Gość niuniaBaja
Ja myślę. że jeśli jest miłość to różnica wieku nie stanowi żadnego problemu. A Ty się nie masz nawet nad czym zastanawiać, skoro jest Wam cudownie, tylko powinnaś się cieszyć z takiego szczęścia :) Mam przyjaciela, który jakoś do tej pory nie mógł sobie ułożyć życia z żadną dziewczyną, bo każda okazywała się 'nie tą', ale teraz poznał jakąś starszą od niego o 4 lata i jest zachwycony, bo ma prawdziwą kobietę, a nie jakąś smarkulę, która sama nie wie, czego chce

No pewnie masz racje! Ja wcale sie nie zale, po prostu bylam ciekawa czy poznam tu wiecej takich par :)

Gość annika dzika
ja raczej idę w stronę facetów starszych ode mnie o kilka lat. co nie znaczy, że z założenia skreślam tych młodszych. może akurat kiedyś się w takim zakocham :) ? a musicie wiedzieć, że jako małolata byłam aż za bardzo oczarowana starszymi chłopcami i bardzo denerwowało mnie, kiedy jakiś młodszy ode mnie mnie adorował. a najzabawniejsze było to, że kiedy miałam te naście lat to zainteresowanie moją osobą wykazywali wyłącznie młodsi chłopcy :) .

Gość upupupu

Gość upupupu

e tam, idźcie wcholere z młodszymi... miałam raz mlodszego o rok i nie wiedział nawet co to jest cipka :] zostawiłam go w chujbardzo szybko bo pozerem był :]

Gość upupupu

Gość zawsze mialam
mlodszych az wreszcie powiedzialam dosyc to nie dla mnie oni tylko bawic sie chca wiec teraz jestem z facetem 5 lat starszym i jest ok

Gość 1253657
ja mam młodszego o 9 lat i na razie jest super. No ale ja w porównaniu z wami to stara dupa jestem

Gość a ile macie lat
i skad jestescie?

Fergie ja się dołaczam ;) chłopak jest 4 lata młodszy i jest cudownie :) nie wiem czy kiedykolwiek spotkałabym lepszego :D tak z ciekawości ;) ile masz lat?

Gość opuncja figowa
młodszy o 6, 5 roku .Ja mam 26 on nie całe 20 :D i lepiej mi z nim niz ze starszymi z jakimi dotychczas się spotykałam.

hej moj narzeczony jest ode mnie o rok mlodszy i bardzo dobrze nam sie uklada a wogole to u mnie rodzinne bo moja mama jest 4 lata starsza a babcia 10

No ja też :D Ale wiesz... ja nie żałuję :) Na początku miałam tysiac obaw jak i co i wogóle... bo zawsze z reguły byłam z równieśnikami czy starszymi i byli strasznie niedojrzali :o no więc jak sobie pomysłałam 4 lata róznicy to mnie przeraziło :o ale zaryzykowałam ;) w sumie nawet to nie była moja decyzja do końca, tylko bardzo mi pomogła kuzynka... Jesteśmy razem dopiero 3 miesiące wiec nie wiem co będzie w przyszłości ale czas pokaze... :) a jak u Ciebie się historia przedstawia? :) Ja jestem z ok. Katowic

Gość opuncja figowa
a co to za różnica skąd jesteśmy?ale niech tam , widzę , że jesteś jak echo wiec odpowiadam -Łódź

Gość upuup

Gość ja jestemm
ja 24 on niecale 21 ale dzis spotkanie i chyba bedzie ok

Gość fajnie macie
tez bym chciala mlodszego :D

Gość fajnie macie
ale nie wiecej niz o 5 lat :D