karola70 0 Napisano Marzec 19, 2007 LOGEST Wlasnie dzisiaj uslyszalam,ze to by mi pomoglo przy moich ogromnych krwawieniach miesiaczkowych.Boje sie hormonow,z zalozenia po wszystkich sie zle czuje.Czyli doszukuje sie tylko skutkow ubocznych.Czy to prawda,ze zmniejsza sie chec na seks? Bo ja i tak go nie mam.Czy to prawda,ze popada sie w depresje?Ja ciagle mam depresje. Opiszcie swoje spostrzezenia prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola70 0 Napisano Marzec 19, 2007 Plisssss o info!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GUSIA25 0 Napisano Marzec 20, 2007 Ja biorę. Ochota na sex jest mniejsza ale niektórym się zwiększa, zależy od organizmu. Nic nie przytyłam i jak narazie czuję się dobrze. Co do dopresji to ja nie zauważyłam żadnego wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola70 0 Napisano Marzec 20, 2007 Dzieki za wypowiedz.Moze ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach