Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiedzminka23456

mamusia ukochanego...

Polecane posty

Gość wiedzminka23456

hej dziewczyny jestem z moim skarbem juz kawalek czasu jednak jeszcze nie poznalam jego rodziny, jednak za kilka dni czeka mnie wizyta w jego domu i w zwiazku z tym bardzo sie denerwuje, w szczególności na spotkanie z jego matka tylke sie nasłuchalam od znajomych jakie to ich faceci maja okropne rodzicielki ... jak wyglądala wasza pierwsza wizyta w jego domu byla udana czy byla katastrofa?

Gość Wredniaczka
A co Ty, masz 15 lat, że masz takie problemy? Pójdziesz na spotkanie, to ją poznasz. :P

Gość kropelka w oceanie
No i nam sie wredniaczka wszedzie na forum rozplenila :p. Wiedzminka ale troche racji wredniaczka ma, bedzie co ma byc ;). U mnie bylo calkiem normalnie - pierwsze spotkanie nic szczegolnego. Chlopak mnie przedstawil, ladnie sie przywitalam no i poszlismy do niego do pokoju :). Potem wraz ze zwiekszona czestotliwoscia wizyt w domu zwiekszony kontakt z mama i juz ;0. Chyba ze Ty zaproszona na jakis obiad czy kolacje uroczysta jestes to na pewno wiecej stresu niz ja mialam :). Powodzenia zycze, bedzie dobrze :) i nie zamartwiaj sie na zapas ;).