Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorna mgła

soki w kartonach czy w butelkach?

Polecane posty

Gość wieczorna mgła

mam dylemat.Uparłam sie na te w kartonach ale czy bedzie wiadomo czy tam cos jest czy nie? Ktos zechce sobie dolać -bierze- a tam pusto. I kelnerka tez nie będzie wiedziała czy tam cos jest czy nie i za każdym razem by podchodziła i sprawdzała. No mozna go zgiąc w pół jak jest pusty:D Jak będzie u was? jakie napoje będą? bo cola jest Ok ale od niej puszcza się bąki.

Gość cherrycoke
kup po prostu 3 rodzaje soków w kartonach. np. pomaranczowy, z czarnej porzeczki i jabłkowy, na stołach powinny być dzbanki do soków, bo jak wygladadją kartony na stole?

Gość wieczorna mgła
no własnie, a jak tych dzbanków nie będzie? wtedy będa kartony stały.Nie raz widziałam na stołach kartony więc nie martwię sie tym specjalnie

Gość to wyglada brzydko
jak na stolach stoją kartony... W każdej knajpie czy sali stawia sie w dzbankach, a nie w kartonach... To jakies wieśniactwo jak tak chcesz stawiać soki...

ja nie zetknełam się z tym by na stołach stały butle czy kartony z napojem.Wszędzie tylko dzbanki.Tak wygląda ładnie oraz gośc przynajmniej nie zachlapie się od otwierania kartonu

Gość soki w dzbankach
w domu też stawiasz na stole sok w kartonie jak przyjmujesz gości? To współczuję twoim gościom

też nie widziałam na żadnym weselu soków w kartonach na stołach. Zawsze, ale to zawsze są dzbanki. P.s. Jak u mnie w domu urządzamy jakieś przyjęcie, to też soki z kartonów przelewamy do dzbanków. Mamy takie dwa specjalne na takie okazje właśnie. I nie rozumiem dlaczego współczujesz gościom nalewającym soki z dzbanka???? Przecież to o wiele wygodniejsze i ładniej wygląda na stole

Gość soki w dzbankach
współczuję, ale gościom autorki topiku, którym nalewa soki z kartonu

Gość do wieczna mgła
jakie to pozytywne, że nie masz większych problemów w życiu :D :D :D za dziesięć lat goście weselni na pewno ci wypomną, że soki na stołach były w zwykłych kartonach a nie w złotych wazach :D

Gość wieczna mgła
To niechodzi o to ,że ja nie mam innych problemów. Poprostu został mi juz tylko ten problem.wszystko inne zostało już rozwiązane i zabieram się za detale.

Gość kluseczka z mąki
a co proponujecie na wesele w plenerze. wiadomo, że dzbanki są ładniejsze i eleganckie, ale jak muchy beda pływały w sokach to juz to tak nie bedzie elegancko wygladało. ja sie właśnie zastanawiam jak to rozwIAZAC I POZOSTAJA MI NA RAZIE TYLKO KARTONY:(