Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpaneczka

Moj Shar Pei wczoraj stracil dziewictwo - beda piekne szczeniaczki

Polecane posty

Dzien dobry :D Tak tylko sie chcialam pochwalic i napisac jaka dumna jestem z mojego pieska. Wczoraj \"stanal\" na wysokosci zadania :D Pozdrawiam wszystkich ktorzy choc raz czuli taka nieskrywana dume ze swojego przyjaciela. :D

Gość w uzupełnieniu
podaj że chodzi o dziewictwo analne

:D :D :D Moze i tak byc, ze suczka nie zajdzie. Ale co tam. Moj psiak mial wczoraj wielka przyjemnosc ( tak mysle :) ) i poza tym mamy nadzieje ze bedzie wszystko ok bo suczka tez byla dziewica. Moj chlopak umowil sie na ponowna RANDKE na czwartek zeby powtorzyc,,,Ale nie wiem czy nie bedzie za pozno i czy suczka bedzie chciala. Zobaczymy. Tymaczasem jesli ktos nie wie jaka to rasa -wstawiam link : http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=21

nie ma grzybicy...Jedynym problemem tych shar-pei ktore, tak jak moj, maja horse-coat czyli krociotka siersc sa ranki ktore sam sobie robi np ogonkiem, ktory przez fakt, ze jest skrecony dotyka jego grzbietu i w tym miejscu powstaja blizny.

Gość reklama reklama reklama
"w uzupełnieniu" rulez :D

Gość hiszpaneczta
stracił dziewictwo z moim tate w wannie

CZY ZAWSZE MUSI SIE ZNALEZC JAKIS PRZYGWIZD KTORY POJAWIA SIE NIEPROSZONY ZE SWOIMI DEBILNYMI KOMENTARZAMI?? P.S To pytanie retoryczne.