Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystian

Pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość Krystian

Powiedzcie dlaczego kobiety udają czasem takie niedostępne, mam taki przypadek, że wiem że nie jestem jej obojętny wiem że nie może tak samo jak ja przestać ciągle o mnie myśleć, a mimo to nie okazuje swoich uczuć. Mimo wszystko, wiem na 100%, że coś do mnie czuje czy można to jakoś racjonalnie uzasadnić. Może macie jakąś rade dla mnie. Ja oczywiście jasno sprecyzowałem swoje uczucia. Wiem, że to jakaś gra tylko jak ją wygrać.

Gość stonkaaa
Masz racje ze gra, ciezko cos na to doradzic. PEwnie chce zebys za nia sie pouganial, pozapraszal gdzies, obrzucil kwiatkami. Tak mi sie wydaje. Moze tez byc takim czlowiekiem ktory nie lubi lub boi sie uzewnetrznic uczucia, ale to juz wiekszy problem.

Gość jajajaja11111111
A Ty jej powiedziales wprost ze Ci sie podoba, ze nie ejst obojetna?? Moze sadzisz ze ona wie, ale moze ona nie wie i boi sie odrzucenia?

też myślę że chce być po prostu adorowana :)) typowa kobieta :P

Gość Krystian
jajajaja11111111 tak powiedziałem jej wszystko wprost i uwierzcie mi na słowo, że była i jest adorowana, i miałem nawet chwile zawahania chciałem nawet dać sobie spokój ale wiem że płakała, że nie chciała bym spasował nie łapie czy kobieta może być tak skryta i zamknięta w sobie, dzięki za odpowiedzi, jeśli macie jakieś sugestie to są one dla mnie bezcenne