Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARLETTKAA

FRYZIER

Polecane posty

Gość ARLETTKAA

kochane mam do was pytanie mam rozjaśniane włosy ale nie po całości tylko mam balejage. Czy myślicie że jakby fryzier położył mi kolor blond na całych to też tak ładnie się rozjaśnią? I czy wtedy wolniej widać odrosty?

Gość pisze sie FRYZJER
..dziecko. I co rozumiesz pod pojęciem "wolniej" ?! :D lulz

Gość ARLETTKAA
sorka napisałam bezsensu chodziło mi czy widać odrosty też tak szybko jak po balejage

Gość ARLETTKAA
?????????

Gość głupie baby
szybciej widac i w dodatku takie "od kreski" a nie jak przy pasemkach, farbowanie zobowiazuje-jak masz narazac spoleczenstwo na czarne odrosty do tlenionych klakow to lepiej tego nie rob :-O

Gość zgadzam sieee

Gość ARLETTKAA
czyli lepiej pozostać przy balejagu?

Gość głupie baby
balejaz nie jest juz modny, szczegolnie w kilku kolorach albo czarno-bialy, kilka ladnie rozmieszczonych jasnych pasemek wyglada zdecydowanie lepiej, farowanie calosci na jeden kolor (najbardziej eleganckie) to dobre rozwiazanie tylko jesli stac cie (finansowow i czasowo) na regularne farbowanie odrostow-bo inaczej to tylko dramat jest...

Gość ARLETTKAA
ja ma robiony balejage z jednego koloru blond. W sumie to wygląda jakby były jeden kolor a nie balejage. Ale balejage nie robi się od samej skóry a kolor tak dlatego się nad tym zastanawiam

Gość głupie baby
no to masz pasemka-poczytaj czym jest balejaz, nie wiem juz o co ci w zasadzie chodzi, chcesz farbowac calosc? TAK szybciej widac odrosty, TAK trzeba farbowac odrosty co okolo 6-8 tygodni, TAK wlosy wygladaja slicznie jesli zrobi to profesjonalista

Gość ARLETTKAA
wiadomo nie ufarbuje sama tylko pójdę do swojego fryziera. Chodzi mi o to powtórze się: mam robiony balejage jak ci wiadomo nie robi się od samej skóry tylko troszke dalej. Kolor natomiast robi się od samej skóry i w związku z tym wydaje mi się że później widać odrosty zastanawiam się czy nie zaryzykować. I czy równi ładnie się rozjaśnią?

Gość głupie baby
jesli nalozy na cale wlosy ten sam srodek o takim samym stezeniu, ktorym rozjasnial pasemka-calosc bedzie tak samo rozjasniona (kwestie zniszczenia wlosow pomijam), odrosty sa widoczne wyrazniej niz w przypadku pasemek i jak juz pisalam sa takie "od kreski", ja kiedys robilam blond balejaz na wlosach koloru sredni blond co 2 czasem 2,5 miesiaca i jeszcze jakos to wygladalo, teraz farbuje calosc na kolor piaskowego blondu farbami Ce-Ce i musze robic odrosty co 6 tygodni

jeżeli fryzjer nałozy ci roznasniacz a potem farbe to bedzie jednolity kolor , jezeli masz wlosy ciemny blond i ci nalozy farbe blond odrazu z mocna woda utleniona to bedziesz miec takie ciemniejszy odcien , ale generalnie rzecz biorąc ładnie to wygląda , ale trzeba wlosy farbować co 3-4 tygodnie a nie 6-8 (paranoja chyba ze komus wlosy rosną 1 cm na 2 miesiące ale to raczej nie możliwe) natomiast myśle ,że ładnie będzie wyglądać farba kolorem zbliżona do naturalnego ale np.pomieszana z inną by dać jakiś połysk albo żeby kolor był ciepły, jaki masz naturalny ? Dodam tylko,że blondy juz wyszły z mody , teraz raczej farbuje sie na ciemno , nad ludzmi krazy widmo malych gowniar z pyskami spalonymi po solarze , utleniony na blond z 5 cm odrostami . koszmar !

Gość głupie baby
lilly wkurzylas mnie-nie mam paranoi tylko powoli rosnące włosy i farbuje u fryzjera wlasnie tak gdzies co 6 tygodni bo częściej mi nie potrzeba, poza tym moda modą a ja nie zamierzam do porcelanowej cery farbować moich wlosów w kolorze sredni blond na ciemna czekoladę a potem płakać na topiku "czym zmyć ciemną czekoladę, która wyszła czarna jak smoła", mam 25 lat i jasnokremową cerę bez piegów i przebarwień, odrostów nigdy nie mam większych niż 1 cm, na solarze w zyciu nie byłam-nie przykładaj jednej miary do wszystkich blondynek na swiecie

Gość głupie baby
poza tym dla mnie widmo tandety ma wiele twarzy-kurewkowata pseudo latino z klakami uczernionymi do granic mozliwosci tez się tam mieści, już nie wspomnę o śliczotach "góra tleniona, spód czerniony", mam dośc uogólnień-nie każdemu ciemne włosy pasują

Gość ARLETTKAA
a po czym bardziej niszczą się włosy bo nałożeniu farby na całe włoski czy po balejagu czy nie ma różnicy